Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, idem tipovať, pracuješ teraz? (:
darika, ja som inak tiež kluďaska, teda keď nerátam bezprostredné skúškové obdobie miestami a napr. také incidenty ako včera so spolubývajúcimi :D
lleilla, tak neviem ako sa píše inde a ako to je spravne ale ja tu stonku odstranim, až ked je zoschlá (: a zatial sa tej kvetinke nič hrozného nestalo (-:O
tak ja keby som mala upratovat ked som nervozna,tak u nas by som mohla jedlo servirovat na zemi.
Ale ja sa uz neviemani rozculit a ani byt nervozna.Ked som tu,som kludna.Tak si viete predstavit,aka kludna som.
darika :D však praveže som si nevedela nič predstaviť, čo by si tam stvarala :D ale už som pochopila. Ja môžem ordinaciu sledovať akurat doma, lebo tento intrakový net mi dokopy nenačíta nič (;
lleilla, no však možno ho ešte na toho milionára ukecám (: ja som si tiež uvarila čaj, volá sa že Sladké sny, ale názov výrobku je zavádzajúci :D ale tak chutí dobre (;
no,zase mi tam icka miesto eliek...lleilla,prepac
iieilla
ak pockas,tak pridem ogabat aj ty.Ja milujem upratovat.
sak Ordinacia...:-)
Ked nepozriem v telke,tak na nete.
Ojka,si si myslela,ze idem rylovat?
Ten Milionar...ja rozmyslam,ale ved tam ani romantika nebola.Len na konci...bla bla,nechcem hovorit.Stoji zato si to pozriet aj s chlapom.