Prečo ešte nespíte?

ojka

darika, ja som inak tiež kluďaska, teda keď nerátam bezprostredné skúškové obdobie miestami a napr. také incidenty ako včera so spolubývajúcimi :D
lleilla, tak neviem ako sa píše inde a ako to je spravne ale ja tu stonku odstranim, až ked je zoschlá (: a zatial sa tej kvetinke nič hrozného nestalo (-:O

lleilla

baby,mam otazocku,nepestujete niektora orchidee?Mam tu jednu,aby som si to tu tak ozivila a uz nema kvety,mam tu stonku odrezat,ci nie?ked vsade sa inak pise?nemate osobne skusenosti?

darika

tak ja keby som mala upratovat ked som nervozna,tak u nas by som mohla jedlo servirovat na zemi.
Ale ja sa uz neviemani rozculit a ani byt nervozna.Ked som tu,som kludna.Tak si viete predstavit,aka kludna som.

ojka

darika :D však praveže som si nevedela nič predstaviť, čo by si tam stvarala :D ale už som pochopila. Ja môžem ordinaciu sledovať akurat doma, lebo tento intrakový net mi dokopy nenačíta nič (;
lleilla, no však možno ho ešte na toho milionára ukecám (: ja som si tiež uvarila čaj, volá sa že Sladké sny, ale názov výrobku je zavádzajúci :D ale tak chutí dobre (;

lleilla

darika kludne,postavim na caj-no mna to tak zavse pochyti,ked nemam co robit,a este ked som nervozna strasne,vtedy sa cely byt aj doma ligoce

lleilla

akoze,ved on ju cely zivot(teda do 20,ci kolko mohol mat) hladal a vsetko robil len koli nej :o)-uz som ticho,nech si kazdy pozrie,kto chce,sam si vytvori nazor,ved sa nemusi kazdemu pacit,to je pravda

darika

sak Ordinacia...:-)
Ked nepozriem v telke,tak na nete.
Ojka,si si myslela,ze idem rylovat?
Ten Milionar...ja rozmyslam,ale ved tam ani romantika nebola.Len na konci...bla bla,nechcem hovorit.Stoji zato si to pozriet aj s chlapom.