Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
To moja sestra boli niekde v BA v kine na tom.Jej manzel chcel moc a ona nie,ale...kupila si este jeden listok,ze ak sa jej to nebude pacit,pojde na iny film a stretnu sa na konci filmu.Ten listok vraj nepouzila.este chce na to ist.Min vykend,neviem kde to boli.No,tak ja si to asi dnes pozriem.Ale ma caka este zahrada.
lleila, presne to som si ja vravela, že bože, aké sci-fi :-)) ale my sme skončili len celkom na začiatku filmu, tak najbližšie bude čas asi až cez prázdniny :-)))
no ak ja nabonzujem na seba (ale inak som normalna),sa aspon zasmejete-ja som isla na toho Avatara,kedze priatel take vseliake divne hovadinky moze,ale zobrala som si aj knihu,ze ak bude velka kravina,tak odidem a budem si citat pred salou-ale neodisla som,fakt sa to da,aj ked je to dost dlhe,ale ubehne to (a nebud vystrasena na zaciatku,prvych par minut som si vravela,ze boze zas nejake scifi a ja to nepochopim-ale pochopila :o)
sto ludí, sto chutí, mne sa zdal, taký iný ako ostatné, neviem prečo (: len mi trošku vadilo, že tam boli aj deti, ja nemám rada, ked sa detom ubližuje alebo trpia....
no dobre,takze po zasadani velkej rady som sa rozhodla,ze film 2012 stahovat nebudem a pozriem si ten Avatar.
Mame ho stiahnuty dokonca aj s titulami a...nejak ma to nan netaha
mna osobne ten film 2012 nezaujal .. take o nicom to bolo ... cakala som od toho nieoc viac .ved klasicka americka hovadina
leeerka, hej, to bolo ono, ale tak bol to celkom zaujímavý obraz, ako to funguje aj teraz vo svete.... (kto platí, ten má)...
lleilla, mne avatar najprv tiež moc "nevoňal", ale potom už len zo zvedavosti som sa na to pozrela a tiež nelutujem (:
dari, aj ja som ho hlásila, každučký jeden nadržaný príspevok :-) samantoš jeden.
ojka, áno, to bol beatles, óda na helpa :-)))