Prečo ešte nespíte?

zuzic

hh:DD datelinka mile ze?:DD
ja som isla na svadbu, super saty uzasny uces bola som totalne sebavedoma a jeden brat mi povedal ze ci si uz dam dole to pyzamo:)) a isla som do druhej izby a pytam sa druehho brata ze ako vyzeram a ten ze ked mu spravim ranajky tak dobre:)))
mile ze?:DD

datelinka

zuzic, máš brata presne ako ja, my sa tak úžasne doberáme :-)) v sobotu prišiel skoro ráno pre čosi, ja vlasy pekne s veľkým objemom a rozpustené (ešte som sa nevidela v zrkadle) a on mi na to, že vyzerám ako švédsky hokejista sedemdesiatych rokov :-)) zlatý braček.
ale od soboty nosím iba cop :-))

zuzic

help hh radsej nepis ja ich poznam:DD ale nepouzivam:) my sme sa tak dohodli ze kto bude tazko nadavat da 5€ tomu komu nadava mame to spisane ako zmluvu a nemam tolko penazi:)))

zuzic

help hh radsej nepis ja ich poznam:DD ale nepouzivam:) my sme sa tak dohodli ze kto bude tazko nadavat da 5€ tomu komu nadava mame to spisane ako zmluvu a nemam tolko penazi:)))

zuzic

hh help co je to hnup?:))
no my sme sa pred par rokmi bili jak o dusu odvtedy sa viem poriadne bit:D ale teraz ked vyrastli uz sa lubime:)) pokial si zo mna neutahuju vrrrrr to bola jedina dobra fotka co osm nasla:DD
my mame take fajne nadavky ze stara kraksna, smradlava karimatka, plesnivy grafit:DDD co ma napadne:DD