Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka ty máš fakt deň blbec :(
ale neboj ráno vstaneš a kuk...nový kráááááásny deň... ja ti neviem asi aj ja odbehnem za doktorom, že čo vlastne, lebo keď tebe káže tak a mne inak...divné...lebo mne kázal aby som spevnila stehenný sval a nenosila topánky na opätku...
nie, nie, neposlala, ona uletela včera sama odo mna.... ťa dosť rýchlo našla...
no mne neodporučil zasa nič takého , ale čítala som, že aj plávanie je v pohode...
inak, viete čo sa mi dnes ešte stalo? šla som po chodníku, popri ulici, čo je jednosmerka, prechádzala som po prechode na druhú stranu a zrazu zpoza rohu za vprotismere vyrutilo na mna auto, no nebolo mi veru všetko jedno, cca 2O cm predomnou stihol ubrzdiť,....blázen, dopravné značky mu asi nič nehovoria... do zákazu vbehnúť.... no ale samozrejme ja celá zošokovaná a on si ešte výjde z auta a začne mi nadavať, že či neviem dávať pozor, či nevidím, že išiel on rozbehnutý po ceste..... som bola taká roztrasená, že som sa skoro ani na žiadne slovo nezmohla....
hej a mne zas kázal bicykel a hýbať sa...
ojka aj ja mám muchu :) si mi poslala, že??
no snažil sa odlahčiť situaciu, takže žiadne somariny ako hrať futbal či klepať si kladivkom po nich... heh, ale inak klasika, žiadne prílišné zaťažovanie, klačanie, túry, atd.
ojka ja viem, že je to otravné...ale no...
hlavou múr neprerazíš,,, a čo ti zakázal???
no však ja som sa ho aj pýtala, že či si nemyslí, že by som mala skočiť napr. na reumatologiu a mi povedal, že on si nemyslí, že by mi tam viac pomohli, ale že ak tam chcem, tak tam môžem zájst. Akože on nie je zlý doktor, len už mu akosi došli pri mne "napady",Ale tak povedal mi, že čoho sa mám vyvarovať, a ak sa to bude zhoršovať alebo začne opúchať, tak sa mám ukázať. No tak som šla za obvodnou sa poradiť a že nech mi listoček vypíše, ale dnes mala nalepené na dverách, že ordinuje vynimočne o hodinu menej, tak som ju nestihla...dalšia smola
ojka ser na to...zmeň doktora konečne, keď ti jeden človek povie že si koza tiež mu to hneď nezbaštíš, či???? :D
Si mladá, krásna, zdravá a úspešná....
tak sa zašker :)))
katalinka, no aj tak sa dá povedať, chýbala a chýbať bude až do pondelka kým sa nedovaľkám na intrák...
bola som dnes u neho, ale to som mohla radšej doma sedieť, len mi povedal, že v lekarni mi odporučuje mobilin a arthrostop a iné doplnky, lebo čo on mohol, tak už urobil, a už sa viac pre mna z ortopedického hladiska nedá...
dobra víla, no vidíš, jak som dopadla, aj na mna dopadla melancholická nálada, no však ja budem zasa o nejaký den vysmiata, ma to prejde, ked si dám v hlave všetko do kopy...
a vy ste mali dnes aký den?
ja dúfam, že datelinke je dnes ovela lepšie....
dobrá víla Halinu som čítala, sľúbila som kamoške, že jej poviem svoj názor...ona je z tej knihy unesená...ja ti ani neviem, asi som čakala viac...