Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka my bývame v novostavbe a bývam dostatočne vysoko, len máme veľmi nepraktické balkóny, a vzhľadom na to, že mám rovnaké práva ako ostatní, nemienim dávať svoje veci "likvidovať" a ani ich trepať do bytu...
hm, škoda, keby si byvala na vyššom poschodí, tak by to bol fajn nápad....
baby my nemáme "krytý" balkón... tak to nie je moc o.k. nápad, ale ja si to pojmem, ešte neviem ako, ale pojmem :(
oh2010.sme.sk
šikovní chlapi, tak pre toto sa oplatí usmiať (:
7 bicyklov? však to je nenormálne číslo, to aby sa človek obaval už o všetko čo má. No ja neviem, treba to nejak prizámkovať o nejaku tyč ak tam je, to je inak už choré...
Katalinka, ja si nebudem citat kazdy prispevok, iba tych par vrchnych... do tej kocikarne maju pristup iba ti, co byvaju v tom schodisti, nie? :-O
Radsej ho davajte niekam na balkon, ak tam mate miesto, to je strasne, co sa idiotov existuju... My toho casu, ked sme byvali v baraku, ukradli nam 7 bicyklov!!!
áno.... povedzme... niekto zakomplexovaný...
ejha, to niekto nevedel jak sa vybúriť? to ma mrzí....hm, ale to musel byť niekto z vášho paneláku,nie? niekto kto tam má prístup...
ja tiež moc nenosím, kedysi sem tam....
ojka ja mám tiež zmiešané pocity...máme v kočikárni bicykel,ktorý zo včera na dnes niekto rozmlátil, nebol lacný a nestalo sa to po prvý krát... som z toho... a čo mám robiť...
no to bolo len to gro "dňa blbca" , nad ostatnými vecami sa radšej už ani nerozčulujem a nepozastavujem, čo sa mi dnes poprihodilo, lebo no ja neviem, zhoda náhod a všetko ma to postretávalo v jeden den.... hm, no tak vysoké topánky ja ani nejak nenosím, tak s tým nemám problém, ale mne skôr povedal, aby som sa šetrila, aby mali kolena klud, aby sa mohla ta chrupavka zregenerovať....(to som síce robila aj do teraz, ale dobre, som optimista, počkám si zasa další rok a nejak sa to hádam zlepší )