Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jaj help:DD zas si mi zlepsil naladu:DD
zuzik- no si uz ziadana:)
myslene v dobrom:)
- Vo veku medzi 15 až 20 je podobná Afrike. Z polovice je objavená a z polovice neprebádaná.
- Vo veku medzi 20 až 30 je podobná Amerike. Plne prebádaná a učebnicovo dokonalá.
- Vo veku medzi 30 až 35 je podobná Indii a Japonsku. Veľmi ohnivá, múdra a krásna.
- Vo veku medzi 35 až 40 je podobná Francúzsku. Z polovice je zničená vojnou, ale aj tak je stále žiadúca.
- Vo veku medzi 40 až 50 je podobná Nemecku. Prehrala vojnu, ale stále má nádej.
- Vo veku medzi 50 až 60 je podobná Rusku. Veľmi široká, veľmi pokojná, ale nikto by tam nešiel.
- Vo veku medzi 60 až 70 je podobná Anglicku. So slávnou minulosťou, ale bez budúcnosti.
dufam ze aspon pochopi...viem ze bol opity ale aj tak nemyslela som ze sa mu nieco take prehana hlavou...
povedz mu na rovinu,ze take nieco co ti pisal......ti pisal len raz a nezelas si aby sa to zopakovalo.
ojka ja s nim nebudem spolu neznasame sa raz ma chytil a schytal peknu cez hubu odvtedy sa ma nedotkol ale je to uchyl obchytkava kazdu..normalne sa ho bojim...co mu mam povedat?
hm, skús mu potom niekedy ked budete spolu jemne naznačiť, že také poznámky by si mohol odpustiť... že sa ta to dotklo, ak bude gavalier, možno sa aj ospravedlní, ktovie....
no ale ako mu mam dat najavo?
zametat so mnou nebude ale chodim s nim do triedy...co mu mam povedat?
zuzik- :(
No.......pekny hajzlík.
Daj mu pekne najavo,ze si neželáš aby sa niečo také zopakovalo.
mam sa vselijak:) minutu som uplne stastna a minutu sa nenavidim :))
help nehajam:) pozeram na pc a cumim jak blazen...