Prečo ešte nespíte?

datelinka

aj mne sa stáva, že mi zle odhadujú vek :-) osemnástky po mne pohvizdujú, a hádžu komplimenty (samo, ak nie som s dieťaťom) :-)) ale mám rada také prirodzené komplimenty, keď si myslia, že som študentka, alebo na úrade,, ak idem niečo vybaviť a že pre koho to vybavujem a ja že pre svoje dieťa. a jeden z najlepších - keď som mala asi 3 roky po výške a išla som na konci júna okolo kasární, vojaci čo stáli na chodníku na mňa že úúúúúú, slečna, aké bolo vysvedčenie? :-)))) ja som už pomaly zabudla, čo to je vysvedčenie :-))

ojka

katalinka, nuž každý to ráta inak (((-: ja som šla raz do obchodu ocinovi víno kupiť, a mi neverili,že som mala 18, vraj vyzerám na 16 ((-: och, teta bola potom sklamaná, ked prišla na to, že už mám dáááávno po 20 (((-: alebo ked som bola ešte na strednej, tak akurat som išla z matúr domov a v buse si ku mne sadla taká pani, a nejak sme sa dali do reči a ona si myslela, že mám už vychodenú výšku a cca 25 ((-: nechápem,....

katalinka

datelinka my sme tiež došli z vonku a už sa pračka činí.... :D
ojka tak máš perný víkend....a k tej 25... no ja neviem ja mám stále 18, len tie mesiace už nezvládam rátať... :D

datelinka

ojka, keď sa necítiš, je to ok, ak sa cítiš, treba sa ísť osprchovať :-))))
a ja idem dať niečo do pračky, dosť bolo oddychu :-)

ojka

datelinka ((-: však ty vieš, aj ty by si sa mohla nejak odhaliť ((((-:
lleill, ja ked mám pravdu povedať, tak ja vobec nepocitujem nejaké rozdiely, medzi tým, kolko mám rokov, 19, 20, 21, .... (: cítim sa ako sa cítim (:

datelinka

no povedz, leila a čo už mám povedať ja, taká starenka tridsiatnička :-))) ale ja sa cítim v pohode, klaždý rok oslavujem dvadsaťpäťku :-)
ojka, akože si sa nechala odhaliť? ako tá socha v parku? :-)))