Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jáááj, tak do tohto si ja nedovolím kecať teda, vy dve určite najlepšie viete čo je vo veci (; no tak u nás sa upratovalo, varilo, obedovalo a už sme stihli osláviť aj sestrine narodeniny (:
nie nic som nevyviedla:) my sme sa nezvykli hadat to len v poslednom case. vzdy vie vsetko lepsie jak ja stale ze malo jem a furt ma nieco s tym jedenim...ked nechcem tak nebudem no tak sa hadame no...ja nikdy nezacinam...mno a co mas nove ty?:)
hej,hej, vonku je krásne (: a teplunko, heh že idilka, to takto normálne na dennom poriadku, či si niečo vyviedla?
ajoj:) nad knihami...a prave som sa dohadala s mamou takze idylka:) ale nie, som aspon rada ze tak pekne svieti slniecko vonku:))
ahoj zuzic, ako sobotuješ? (:
awojte...
www.youtube.com
katalinka, to som rada, že sa páčila (:
joj, to ma mrzí, že tam sa nedalo s tým nič porobiť, snáď hádam aspoň hentam uspejete...
ojka veríš, že ma tá pieseň upokojila...
tak, nedopadlo to dobre, dolámané časti sa nedajú dodatočne objednať pretože štandartne sa nelámu....tak som sa obrátila priamo na výrobcu-distribútora a uvidíme....
datelinka neviem ktorá strana, tak minulý rok som kúpila dosť drahý detský bike, lebo môjho krpca baví lietať po kopcoch...našla som ho roztrieskaný doslovne :(((
môj chlap to nerieši...a ja som na nervy...klasika :/
ahojte (((-:
katalinka, držím každý jeden palec, aby sa to diplomaticky pekne zvladlo (:
datelinka, tak idete von sa usmievať na slniečko? no však aj poobede je času dosť, keby trebalo niečo urobiť (:
u nás sa tiež akurat upratuje...