Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ironman ....je z úžasňákov...či nie???
my toto ovládame z každej strany...práve preto ma potešil a prekvapil... my veľa čítame...je to fajn...
malá mala obdobie keď fičala na Hane Montane...je to sranda
no vidíš, katalinka, a náš drobec odkedy je v škôlke pozná takých "hrdinov" čo ja nemám šancu spoznať :-)) my sme doteraz len také nevinné rozprávočky ako krtko, mickey mouse a ešte mc queen poznali, a on už ti zrazu melie že ninja korytnačky, hot wheels a podobne... ja niektoré postavičky ani nepoznám, no povedzte, ironman, sandman.... čo sa človek popri dvojročnom dieťati nenaučí, však?
datelinka a tvoje chlapča ako sa má :)))
ale datelinka :))))) kde ty na to chodíš, že kopytom
jasnééé musel ho doniesť ježiško, lebo by asi nespal...už je pripravený po každej stránke...dúfam :)
vybral si ju sám a prekvapilo ma že nesiahal po tých vybláznených spidermanových a kadeakých...má svoj štýl... čo ma teší...uvidíme dokedy :D
píšem ako kôň, kopytom :-)
malý, v septembri :-))
katalinka, takže teraz pôjde maý v septemebri do školy? teší sa? batoh máte? :-))
ojka súhlasím s tebou, nemám s tým problém, ja sa snažím aby nebol jednostranne zameraný...tak skúšame všetky športy, primerané k veku a kondičke...bicykel je však no. 1