Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm, no len kým som sa k tebe dotackala, aj by koniec bol .... to vieš, mama s jednou sestrou kukajú romantiku, dalšia sestra davinciho kod ide, ocino rezignoval a ja s tou najmenšou sme sa chceli na rozprávku dívať (-:O
cakam ta:)
zazvon a bude ti otvorene:))
Co kukate????
Pane boze:DDD
denz, ja sa idem dívať k tebe (: lebo u nás sa ide dívať rosamunda a davinci..... hm, ... kde je tá demokracia :D
Doba ľadová :))))
lleilla ale to je chyba takmer každého z nás...nevážime si to čo máme, kým to nestratíme a najhoršie je to, že ešte ani to nezoberie väčšina s pokorou...česť výnimkám :)
dakujem katalinka,no dnes som sama cely den,co mi aj vyhovuje,ak mam pravdu povedat-cely den citam a tak premyslam,aky je ten zivot,kamaratka sa o 4 mesiace vydava,ale nie je to taka radostna udalost,trosku sa to musi urychlit koli zdravotnemu stavu zenicha...tak rozmyslam o vsetkom,aky medzi nami ludia s velkym srdiecok ziju,co vsetko nam zivot prinasa,aka som v ja v podstate stastna a mam vsetko a kolkokrat si to neuvedomujem a necenim...
leila ibaze ja som na strednej az o rok:) a momentalne od vcerajska svoju skolu z duse nenavidim:))ale na strednu sa tesim:) ale som vdacna za to co mam to musim povedat vazne. lebo viem ze hocikedy moze byt ovela horsie a som vdacna ze sa mam tak ako mam.
velmo mudro:DD
lleilla a ako sa inak darí???