Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kokso ....
zuzic, na markíze (;
kde sa pozera davinci?
dobre už kukám...
aaa dobre, z prečítaného usudzujem, že to bol ten film, hej (:
katalinka, dakujem, ja si radšej čajík popíjam (:
hm, anjeli a demoni, to som samizda tiež videla, teda ak si to s niečim nepletiem, tiež bol ten film dobrý, ... ach jaj, ked ja si neviem často zapamatať názvy filmov a priradiť si k nim dej (-:O
Podstatou poslania, ktoré im prenechal Sophiin starý otec, je objavenie Svätého grálu a jeho tajomstva. Čím bližšie sú však k cieľu, tým sa úloha stáva nebezpečnejšou. Grál mal byť totiž pod ochranou tzv. Priorstva Sionu, ale do organizácie sa dostal zradca a celý systém sa rúca. Navyše nejde len o grál, dvojica sa dozvedá, že grál nebol v skutočnosti pohár, ale žena, a to Mária Magdaléna.
Keďže sa cirkev snaží túto skutočnosť zatajiť, uniká Sophia s Robertom smrti niekoľkokrát skutočne iba o vlások. Celý príbeh končí neočakávaným uschovaním grálu, v skutočnosti teda zostatkov Márie Magdalény, a listín, ktoré prezrádzajú pravdu o jej živote. Sophia s Robertom nakoniec zistia, kde sa posvätné relikvie nachádzajú, ale pre pokoj sveta sa ich rozhodnú nechať na pokoji a pod obnovenou ochranou Priorstva Sionu.
niečo ako anjeli a démoni???
:((((( ako ...no...uvidíme... otvorila som si červené vínko, dá si niekto?
je trosku zlozity,ale da sa mu pochopit:!)