Prečo ešte nespíte?

datelinka

aj to zvažovala, leila, ako som predpokladala, ale ja mám skôr problém s krížovou oblasťou, resp. mala som, v období, keď som viac zdvíhala a nosila malého. teraz je chrbtica snáď ok. však uvidíme, pre poriadok, dám sa vyšetriť, lebo niekedy ma tá bolesť až vystraší, čo sa deje.
inak, zas čistím zablatené topánočky :-))

lleilla

juj,dobre,ze si sa ozvala,lebo by sa sama, podla toho co pises, asi nerozhybala ta niekam poslat-tie cakacie doby su fakt neuveritelne...a bolesti krcnej chrbtice nemas?

datelinka

leila, predpísala mi sumamed :-) lebo som sa okrajovo zmienila, že som momentálne zahlienená. akurát že tie bolesti hlavy mám už v poslednom čase veľmi často a čoraz neznesiteľnejšie.
tak som jej s prekvapením a trochu aj pohoršením v hlase (alebo až drzo, čo nie je u mňa zvykom :-)) povedala, že to mi má zabrať na tú urputnú bolesť hlavy s nauzeou a závratmi??? tak som ani nedopovedala a už brala a vypisovala výmenný lístok na neurológiu :-(
na prvú, kam som som sa dovolala ma objednali na 11. mája :-( dovtedy môžem aj umrieť, nie? ja nie som žiaden simulant, mám previnilý pocit ísť k lekárovi aj keď je už fakt zle, ale teraz by som bola fakt vďačná, keby ma riadne vyšetrili.

katalinka

darika ahoj.... super, že si sa ozvala, už sme polemizovali nad tým čo je s tebou :D
datelinka mohla by si to s tou lekárkou rozvinúť....čo ti povedala...?
zuzic tak si zacvič aj za mňa, ja som stihla dnes len bicykel :(

datelinka

ahojte, tu som žijem, u lekárky som bola ....
darika vitaj, som rada že ste ok :-) tak sa pekne zariaďte, nech sa tu cítite ako doma :-) teda doma, nie ako :-))