Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vies ale neni to ktovieco ked nevies na co sa mas vlastne liecit a stale len skusas a nic nepomaha...
ja ani nechcem aby mi stanovili diagnózu :-)) ja chcem len aby vylúčili všetky závažné diagnózy :-) keď mi povedia, na základe objektívnych vyšetrení, že som v poriadku, budem rada a naučím sa znášať tú bolesť. mňa viac trápi neistota...
ja som raz bola kamošovi na promóciách a práve keď bolo v sále najtichšie, ozval sa detský hlások - mamka a kedy sa to už skončí?? :-)) všetci pohlavári univeruity sa schuti zasmiali, to bolo také milé a každému hovoril z duše, bolo horúco, dusno... len my dospelí nemáme odvahu niekedy prejaviť, čo cítime. ale samozrejme, niekedy to ani nie je vhodné :-)) ale čo je pre nás neprípustné, od dieťaťa zlaté, úprimné.
inac..o tych diagnozach mate pravdu...vyckavate strasne dlho a nakoniec ten vysledok aj tak...tri roky sa snazim vyriesit problem a aj tak po hodinach cakania mi poriadnu diagnozu nikdy nenajdu...
datelinka myslim pre ostatnych:) pre tu matku sa to od toho holdu tiahlo poriadne dlho:) ale mal cistu pravdu..konecne jej to niekto narovinu povedal:)
neprejde to rýchlo, práve naopak, aspoň pre moje zvedavé dieťa, ktoré chce stále niečo robiť... mne v čakárni pracuje mozog rýchlejšie ako v práci, musím myslieť dopredu a prispôsobiť aktivity danej situácii, priestorovým možnostiam, počtu a vekovému zloženiu "divákov" teda spolupacientov... dosť ma hnevá, ak do vyslovene detskej ambulancie vstupujú pacienti-dôchodcovia a strávia tam trojnásobok priemerného vyšetrovacieho času :-)))
ale to čo píšeš zuzic, to sú príjemné zážitky, aj náš má niekedy také hlody, že sa idem sama popukať od smiechu :-)) ale také že striga, to nie, ja som už oddávna opatrná s tým, čo z úst vychádza :-)) malému keď povieš prezervatív, on to pekne zrozumiteľne zopakuje :-))
zuzic :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hovoríš mi z duše... ja ich mám dve... a vždy ak treba ísť k lekárovi mám čo robiť...ale je to pochopiteľné...
datelinka s tymi detmi to v cakarni prejde tak rychlo:)) hlavne ked to je take uprimne ako minule ked vysla sestricka a taky maly chalan ze: mami to je ta striga co si hovorila?:))
no, katalinka, najmä ak je taký neefektívny spôsob časovania, že aj po objednaní mesiace vopred ťa nechajú čakať s dvojročným dieťaťom viac ako dve hodiny v čakárni. pre neho to je celá večnosť, aj keď vymýšľame všelijaké aktivity a napokon bavíme celú čakáreň :-)