Prečo ešte nespíte?

datelinka

no tak poďme snívať ďalej, katalinka :-))
inak, keď hovoríme o snívaní, minule sa mi snívalo o BCG matici :-))) normálne som kreslila na takú papierovú tabuľu fixou dojné kravy, hviezdy....
a ja neviem čo ja s tým :-))) mám začať podnikať? či čo mal znamenať ten sen? som dosť prekvapená z toho :-))

katalinka

datelinka prepáč ja som len chcela povedať, že b nám mali na počkanie urobiť ct a magnetickú a neviem čo ešte a potom vyvodiť dôsledky... nehovorím o chrípke , ale o bolestiach hlavy... atď...

katalinka

datelinka v tomto súhlasím...len ja mám skúsenosť takú, že najskôr liečia "migrénu" a až potom si spomenú, že to môže byť aj niečo iné....
a nestraš sa hneď nádorom, dobre?!?!? Možností v tvojom prípade je priveľa a pokiaľ viem, ešte si neabsolvovala nič konkrétne... a to je to čo ma vytáča... máš silné bolesti a kým absolvuješ všetky potrebné vyšetrenia a kým sa viacerí dohodnú o čo ide... zabiješ čas, a zožerieš si nervy...

datelinka

a vidím že ste ma vôbec nepochopili, alebo ste si nevšimli, že som napísala po objektívnom vyšetrení. a to je podstatné. nie mnou vnímaná subjektívna bolesť.

katalinka

datelinka nesúhlasím....
byť "v poriadku" a mať bolesti... to nie je o.k. ja tiež nemám poriadne diagnózu stanovenú... asi ...snáď... odsedím si to tam za každé asi 5 hodín a čo z toho... všetky testy ok a bolesti ako....
mali by poctivo urobiť každého pacienta hneď.... a nie riešiť to že možno vám bude stačiť aj toto, ste mladá...

datelinka

zuzic, ale ja som napísala, že nechcem diagnózu, hovorím o stave, keby som bola na základe vyšetrení v poriadku :-)