Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla a ty si nám dnes čo postíhala? zasa si objímala učebnice? (:
ahoj leiluška, ani ja nechcem byť do rána :-) len chvíľku. nedokážem toľko čumieť do počítača, tak už len niečo pripravím do práce a pôjdem do postele :-) a už sa konečne zajtra musím dostať do zdravotnej poisťovne odovzdať ročné zúčtovanie, musím, musím, musím... už sa vyberám dennodenne asi dva týždne a čas sa tak kráti a kráti... :-)
ahoj lleilla, neblázni, dúfam, že do rána nie (: nie že by mi s vami nebolo dobre, ale nooooo, neviem či by som zvladla ďalšiu prebdenú noc ((((-:
poslušne hlásim, že dnes som bola aj v lekarni a kupila si balenie artrostopu rapid a ide sa naladiť na pozitivizmus, že to bude už len lepšieee a lepšišeee (:
no vidíš, tak ten oddych a šetrenie sa možno aj trošku pomáha (: a čo máš na práci? len veci do práce´, či zasa perieme a žmýkame a žehlíme? (:
ojka, vďaka za opýtanie :-) gebulík sa šklebí :-)) ide to, musím uznať, že za posledných sedem večerov je mi azda najlepšie. síce sa točí a dáva pocítiť, že existuje, ale dá sa to :-)
aj mňa čaká zopár povinností ešte.
ahojte (:
datelinka, čo robí gebulík? dnes už lepšie?
nespíme, nespíme, ešte nás čaká zopár povinností (;
ale katalinka, práveže nemám žiaden podnikateľský plán :-)) niežeby som ho nedokázala vysnívať, ale v dnešnej dobe si môžem rovnako snívať aj o úspechu. :-)) mne sa tiež takmer nesníva, toto bola výnimka. a dokonca taká zvláštnosť :-))
a ostatní, čo robíte, spíte?
datelinka tak snívajme.... :-))))
neviem, čo znamenal tvoj sen, ale ak máš nejaký dobrý podnikateľský zámer, neváhaj a choď do toho, odvážnym šťastie praje...
mne sa nič - moc nesníva... :(