Prečo ešte nespíte?

lleilla

sikulky,ja vas teda chvalim za dnesok,co ste vsetko postihali,a dopredu aj za zajtrajsok,co postihate,s tym spankom mate pravdu,obzvlast,ked nie ste uplne fit,buvat treba,tak tak

datelinka1

ahoj leiluška, ani ja nechcem byť do rána :-) len chvíľku. nedokážem toľko čumieť do počítača, tak už len niečo pripravím do práce a pôjdem do postele :-) a už sa konečne zajtra musím dostať do zdravotnej poisťovne odovzdať ročné zúčtovanie, musím, musím, musím... už sa vyberám dennodenne asi dva týždne a čas sa tak kráti a kráti... :-)

ojka

ahoj lleilla, neblázni, dúfam, že do rána nie (: nie že by mi s vami nebolo dobre, ale nooooo, neviem či by som zvladla ďalšiu prebdenú noc ((((-:
poslušne hlásim, že dnes som bola aj v lekarni a kupila si balenie artrostopu rapid a ide sa naladiť na pozitivizmus, že to bude už len lepšieee a lepšišeee (:

ojka

no vidíš, tak ten oddych a šetrenie sa možno aj trošku pomáha (: a čo máš na práci? len veci do práce´, či zasa perieme a žmýkame a žehlíme? (:

datelinka1

ojka, vďaka za opýtanie :-) gebulík sa šklebí :-)) ide to, musím uznať, že za posledných sedem večerov je mi azda najlepšie. síce sa točí a dáva pocítiť, že existuje, ale dá sa to :-)
aj mňa čaká zopár povinností ešte.

ojka

ahojte (:
datelinka, čo robí gebulík? dnes už lepšie?
nespíme, nespíme, ešte nás čaká zopár povinností (;

datelinka

ale katalinka, práveže nemám žiaden podnikateľský plán :-)) niežeby som ho nedokázala vysnívať, ale v dnešnej dobe si môžem rovnako snívať aj o úspechu. :-)) mne sa tiež takmer nesníva, toto bola výnimka. a dokonca taká zvláštnosť :-))
a ostatní, čo robíte, spíte?

katalinka

datelinka tak snívajme.... :-))))
neviem, čo znamenal tvoj sen, ale ak máš nejaký dobrý podnikateľský zámer, neváhaj a choď do toho, odvážnym šťastie praje...
mne sa nič - moc nesníva... :(