Prečo ešte nespíte?

katalinka

ja kávu moc nepijem asi 1 za mesiac:( ale ak musím tak velvet alebo špaldovú, bez cukru a bez mlieka.... ďakujéééém... mňa ti tak rozboleli kolená, že až :(((

zuzic

ojka on vie skoro vsetko..sa vzdy smejeme ze mi zobral vsetky talenty hra na vsetkom coho sa dotkne podla not alebo len tak podla sluchu obidve ruky najviac ma rad klavir, potom akordeon, gitara, husle...sporty mu idu vsetky, tanec, pekne kresli...secko:) som rada ze je taky sikovny:) teda aj druhy je sikovny ale on je tak nezvycajne

katalinka

zuzic to je super.... tie moje detváky zatiaľ len na nervy vedia :))) ale už nás je o jedného menej, susedoviec dievča je už domka :) idem dať kávu... kým to spalo, aj okná vonku som poumývala ateraz čakám...na kávu... nechce sa vám uvariť mi ju ???? :DDD

ojka

nexuuuuuus, ahoooooooj, ty zlaté naše (: však ja sa snažím polepšiť sa (-:O ale nie vždy sa da... a tebe sa ako darí? už je to lepšie? lepšie sa ti spáva? (: píš, píš, zvedavá som (:

nexus

caute kocicky :) jak sa mi tu mavate? ojka ty si nedas povedat, ze mas chodit zavcasie spat :) a kde mame datelinku?