Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no katalinka:) vidis:) hovorila som ti to:)) ale nebudes sama zmyvat okna sa budu aj u mna...:)
www.youtube.com
noooo, hotovo, konečne môžem povedať, že aj na internáte sa to bliští čistotou (-:O
už som asi prehrala.... buchty ešte nie sú všetky hotové...
ale polievka už nie je :) a susedoviec škvŕňa napapané tíško spinká v mojej veľkej posteli :)))
takže raňajky budem celý týždeň robiť ja :)) čo povieš??? a umyjem okná aj na chodbe v bytovke... :(((( nech je vidieť všade....
katalinka..hmmm..vcera som sa stavila o zmrzku carte:) ale s tebou sa stavme...hm...ked im to nebude chutit tak budem cely tyzden robit ranajky:) a ty ak prehras co budes?:)
zuzic a o čo???
datelinka na nezaplatenie... len keď u nás to je krátkodobý pocit...
katalinka, ale ten dobrý pocit z uprataného.... :-) ten je na nezaplatenie :-) a ešte z napapaných a spokojných brušiek :-))
katalinka urcite bude chutit:) stav sa:)
neviem či dobrý, uvidíme... polievka ostáva... tá bola jasná od počiatku... moji majú radšej mäso a zeleninu...ale dnes sa im zažiadalo takto... ak nebude chutiť, vymyslím ešte niečo s kuracinky, ale úprimne - dúfam, že nebude treba... mám to tu ako po výbuchu a už nevládzem
:(... ešte dlážky a hotovo... už len dovariť započaté... :o)))
no, ešteže je už dokončené.... prečo deti nemajú väčšiu výdrž? :-)))) ja si pamätám, ako sme chodili s ockom na maliny, a ja som asi 7 až 11 ročná mala problém nazberať malý hrnček malín. zdalo sa mi to nekonečne dlho :-)) aké je to všetko relatívne :-)) my budeme mať cestovinky, s omáčkou z kuracieho mäska a paradajok, cesnaku. to je rýchlo hotové. a kapustovú polievku.
katalinka a zeleninková bola prečo zrušena? (-:O