Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
som si písala so spolubývajucou, čo šla na víkend domov, a tiež mi hovorila, že pod chvíľou aj zpŕchne, či nepošlem trošku toho slniečka (:
hej na parapet so to dala deckám... sem tam zajačik či kuriatko... vytešujú sa... akurát maľujú vajka... u nás je veľmi mrzko dnes :(
jáááj, to si si do kvetináčikov? ja že von do záhradky (: ale určite to bude vyzerať pekne (;
také malé tulipány, hyacinty a narcisky... a tak som si to podľa vlastnej fantázie dotvorila malými vajíčkami, kvietočkami a stužkami....
katalinka (: tak skoro, ozaaaaj, a včera si sa chválila, že si nejaké kvietečká sadila, aké to boli? (:
ojka všetko ešte niééé, ešte ma čaká koberec v deckej izbičke .... ale to až keď budú spinkať :)
joj, nexus, to nie je veru dobrý nápad,.... ja tiež mávam také nekalé myšlienky,že riadne sa vyšalieť vonku, ale nejde to tak, ako by som chcela. Včera sme si vyšli hore na Slavín pomaličky a tiež to nerobilo dobrotu, ale no, aspon to stálo za to (:
zlatí moji, však vy už takmer všeetko poupratované, som zvedavá čo ma bude čakať domov (((-:
..datelinka aj u nas sa prali zaclony, a zavesy... mama mi s tym dosla iniciativne vypomoct, inak by som sa do toho ani veru nepustil ...tak si toho postihala dost dneska :)
ojka aj ty si vyjdi von, ved hradzu mas co by kamenom dohodil a sup na korcule :)
ak ti to kolienka dovolia :)
datelinka, no my tu máme otvorený balkon aj okno celý den, lebo sme akurát na tej strane, kde od obeda až večera slniečko hreje a ešte sa nám tu aj tak pekelnejšie kúri (: tak sa pekne naobliekaj (:
nexus, aj upratovala, aj varila, aj na prechádzke aj na nákupe.
ojka, mne je teraz nejako chladno práve, asi idem obliecť niečo flísové na seba :-)
my sme nechali pootvárané vetračky všade, aby to tu preschlo, aj vlhké záclony som vešala ešte a teraz je tu až príliš sviežo.