Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a uz ho vidim:)
hnevas sa na mna?
:)
fakt??:)
davno som tu nevidela uja denza:P
no dopadol vcelku dobre, sice mal teplotu ale zrazil ju nejak a ked prisiel domov moc mu do reci nebolo ale dufam ze sa z toho rychlo dostane...hovoril ze to dopadlo dobre ze boli dobre odozvy, dnes uz vyzera lepsie aj s frajerkou bol vonku:) to divadlo budu hrat este do zeleneho stvrtka potom este raz v aprili by mali ist do dalsieho divadla...tak sa tesim som strane zvedava:) mala hrat aj moja naj kamaratka teda presnejsie mala napoly hrat a napoly tancovat ale napokon to nechala lebo pri studiu nestihala nacviky...ale ostatni znami tam budu:) hh si mi pripomenula sloh co som nedavno pisala..presne na temu: vsetko sa zrychluje:) nestacil mi papier:P
počkaj zuzic a ako dopadol brat včera? včera bolo to jeho vystúpenie, však? verím že mu bolo dobre napokon :-)
aj tebe dnes pekný zážitok :-)
ja tiež vravím, že by mali byť 4 pracovné dni a tri dni voľna v týždni, aby sme všetko postíhali a ešte si aj trochu oddýchnuť... darmo, všetko sa zrýchľuje a my starneme skôr ako by sme chceli. mne sa zdá že malý prirýchlo rastie, chcela by som spomaliť čas. ale to by sa dalo jedine tak, že by sme menej pracovali a viac žili :-)
no to hej..ale vikendy su pre mna vzdy kratke:) dnes som planovala ist na korcule ale zas z toho nic nebude:( no vecer idem do divadla juchuu:)) idem si nabrckavit vlasy...
a vsetky co este neobedovali prajem dobru chut:)
zuzic, nič si z toho nerob, dnes bude pre väčšinu ľudí krátky deň. inokedy sme o dvanástej už po obede, dnes to vôbec ešte tak nevyzerá, teraz som dožehlila :-) ešteže bude kuracie mäsko, už rozvoniava :-)
hehe ja som nestihla nic:)) zabudla som na hodiny ze sa posuvaju heh:)) to by som nebola ja:P
hehe, stihla som pretočiť všetky hodiny :-) to zas bude večer sranda, vysvetliť dieťaťu, že už je veľa hodín a treba ísť spať, resp. zajtra ráno, že už je treba vstávať :-(( biorytmus je biorytmus, hlavne ak nemá racionálne vysvetlenie pre posun.
no čo, tak už počkám aby som o druhej hodine presunula všetky hodiny na tretiu? tak ako sa má? :-))))