Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ja zo vsadial pocujem, ze tamti nie su doma a henti idu prec a tak...
Podla mna je to pekny zvyk, ale asi najma tam, kde je veeelka rodina a chodi vacsie mnozstvo oblievacov... K nam chodi tak nanajvys dedko, otec a stryko. To je vsetko. Otec vlastne chodi polievat s dedkom, takze to mam hned z rana 2 v jednom a potom cele doobedie cakam iba na stryka... kolka nuda!! Brata mam v Prahe a priatel s rodinou chodia na dedinu k babke. My kvasime s mamkou doma, pozerame telku, nachystame jedlo, co sa aj tak vsetko nezje a potom to "zbytocne" tlacime do hlavy my :D. Ako vravim, podla mna je to pekne, ale skor tam, kam chodi vela ludi. V tomto pripade by som radsej tiez niekam vypadla :D, ale otec si na tom "tak trocha"zaklada.

lleilla

ja posledne 2 roky som nebola doma a stravila som pondelok sama,takze nepoliata,ked som doma-v meste,tak ma poleje symbolicky ocino a priatel,brat travi velku noc s rodinou zo strany jeho manzelky,tam musi ist povinne polievat (dedina)-takze tak.Ako u vas?

dobra vila

Jj, na tie sa tesi vacsina z nas :). Inac, ludia, vy drzite velkonocny pondelok? Lebo vacsinou citam, ze sa kazdy z domu vytrati, ako ste na tom vy?

Katalinka, fiha, akosi skoro :P, tak sa maj, bru noc... :)

lleilla

Ahoj dobra vila,dakujem,uz sa tesim na 4 dni volna s rodinkou-ja vas citam,aspon sa snazim tak nejak priebezne,len nie vzdy stiham aj pisat :O),katalinka,jejda tie reklamy su z ktoreho roku?Ani matne si na ne nespominam nejak...