Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Datelinka, huhuuu, si sla buvat?
Ja zo vsadial pocujem, ze tamti nie su doma a henti idu prec a tak...
Podla mna je to pekny zvyk, ale asi najma tam, kde je veeelka rodina a chodi vacsie mnozstvo oblievacov... K nam chodi tak nanajvys dedko, otec a stryko. To je vsetko. Otec vlastne chodi polievat s dedkom, takze to mam hned z rana 2 v jednom a potom cele doobedie cakam iba na stryka... kolka nuda!! Brata mam v Prahe a priatel s rodinou chodia na dedinu k babke. My kvasime s mamkou doma, pozerame telku, nachystame jedlo, co sa aj tak vsetko nezje a potom to "zbytocne" tlacime do hlavy my :D. Ako vravim, podla mna je to pekne, ale skor tam, kam chodi vela ludi. V tomto pripade by som radsej tiez niekam vypadla :D, ale otec si na tom "tak trocha"zaklada.
to asi nikto... ale je zaujímavé ako sa zmenil spôsob oslovenia zákazníka... idem už...
Jj, na tie sa tesi vacsina z nas :). Inac, ludia, vy drzite velkonocny pondelok? Lebo vacsinou citam, ze sa kazdy z domu vytrati, ako ste na tom vy?
Katalinka, fiha, akosi skoro :P, tak sa maj, bru noc... :)
baby dobrú noc... idem ja do hajan...nech som zajtra použiteľná...
ahoj lleilla!!! :)) Teba tu tak casto tiez nevidavam, ako sa mas?? Skola ide??
-odkaz odstránený-