Prečo ešte nespíte?

Denzl

No ano,ale bombove utoky v Rusku.....to uz je ozaj silna kava.
Bude ako este nebolo.

Korbac mam svoj a obcas ho len ziletkou skraslim:P :D

katalinka

denz nemaľuj čerta na stenu :(((
ojka raz keď budeme "bohaté" bude nám lepšie... poriešime si to... a hotovo, paradox je, že niekto šetrí na silikóny a my takto...
zuzic a ty čo tu??? Nie si v škole???

ojka

denz, no tak vzťahy na týchto dvoch stranách boli vždy napäté, ale toto je už "choré",...a hlavne smutné. Až dlho bol asi pokoj...
hm, a korbáč si teda pletieš, či kupuješ? (;

Denzl

korbac ja mam svoj vlastny:P :))))

ojka- no....parada.To uz nevyzera dobre v tom Rusku a s Čečencami.
Ak im drbne....moze vzniknut vojna .

ojka

denz, to vieš, ty si jednoducho tak popreplietaný s tym naším zdravotníctvom (:
ale tak snáď si tam dajú veci do poriadku a nebudú ťa preháňať hore dole len tak...
www.sme.sk
katalinka, no kolienka ešte držia, ale niekedy im tiež nie je rady, potvorky sú to (; ďakujem za opýtanie...

Denzl

co dnes sa tam stalo???

Bol som v nemocnici,doplietli to tam tak,ze poslali ma na nejake interne neviem co:DD
Tak zajtra idem zas do inych dveri:)))
Ale aspon pekna mlada doktorka tam bola:)....lebo inak by som tej sestricke asi jednu tresol:D
Len som vstupil a uz chcela doklad o zaplateni co som samozrejme nemal,lebo som to ani netusil a hned ako som tam pri dverach zastal ,otvoril nejaky lekar .pozrel na moje odporucanie a povedal,ze mam chvilu pockat a za tri minuty ma zavolali dnu:)

Trochu v inom poradi som to asi napisal:))Sorry:)

katalinka

ojka pre nás ani nie... my šalieme len tak decentne :) a všade... :DDD
dúfam, že na sviatky bude fajné počasie a pôjdeme na chalupu...
a čo robia kolienka???
denz korbáč už upletený???

ojka

dobrá víla, no neviem, či budem až tak cez tie dni oddychovať, čaká ma toho potom v škole dosť veľa...
ahoj denz (: to hej, tam to je teraz dosť vypäté, ale mne sa chce z toho plakať, v pondelok a dnes už zas.. nenormálne....
ozaj, a už ti teda dali termín?