Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
V Rusku nikdy nic dobre nebolo.
Su to pre mna velmi divny narod.
Cest par vynimkam .
ojka, pfff, no to si zlizla, tak skore uzdravenie, aspon aby si si tych par volnych dni od skoly oddychla!
Pane Bože, to čo sa v tom Rusku už nedeje ))-´:
ja sa tiež nesťažujem (: ale ako tak sledujem, tak na dedine to je asi kapánek ine ako v meste, také živšie, veselšie...
ojka teda máš ty zlatých spolužiakov :)))
ja mám veľkú noc rada...mám na ňu pekné spomienky a teraz sa snažím, aby aj deti mali....
ahoj katalinka, ja ti ani neviem, to už od pondelka mi je tak divoko... nejaka pliaga si na mna posvietila, hrdlo a hlavoboľ mám, zbitá som jak celý den, som si myslela, že tam včera do večera do tej osmej v škole nevydžím ...
teeeda, tu už veľkú noc máte? (: no popravde, ja so spolubývajúcimi som už tiež mala, spolužiaci k nám včera ráno prišli už jak na Veľkonočný pondelok, že aby nám ani im nebolo ľuto, že nemohli k nám (((((-: no zlatí
ahoj ojka a čo ťa skolilo??? alebo kto??? :D
lleilla my máme veľkú noc ako sa patrí, mám synátora, ktorý už teraz pobehuje s riekankami.... u nás tak mimo manžela a syna...ešte dobehne brat, otec, švagor-čakateľ, možno sused a možno svokor...
jediná zmena je v tom, že u nás nie je šunka a údené a veci s tým súvisiace.... ale inak klasika.... :DDD
ahojte (: hlási sa chorá ojka z postele,...ani neviem, či vás môžem osloviť ako ponocovadla, keď tu bolo tak skoro tíško (:
denz, sme tu? (-:O
huhu, tu som, idem do sprchy, zaraz som naspäť :-))