Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Neviem ti úplne presne povedať, ale zdá sa mi, že okolo 500-600 € stálo jedno oko.
milli: medziludske vztahy vseobecne ta, myslim si, casom velmi sklamu, teda drviva väcsina z nich ano
ono takych ludi, ktori fakt stoja za to, je malo, takze nemaj nejake velke iluzie
co sa sexu tyka, tak väcsina vztahov je prave o tomto, nielen tvoje ale aj tie inych ludi...aj ked je to casto zaobalene do vsetkeho mozneho :-))
nechcem ti pisat, ze vyckaj, urcite pride PRINC a podobne blaboly, ale mozno budes mat to stastie a najdes solidneho cloveka k sebe, ktoreho bude zaujimat aj to, aka si osobnostne a aku mas dusu, nielen to, ake mas telo, ono s takym clovekom je vsetko ine, pretoze aj ta sexualna stranka sa preziva s takym clovekom uplne inak
takze oci otvorene, usi tiez a porcia stastia k tomu a makacka na sebe :-)
Vdaka za odpoved. :) Lebo ma napadlo, ci ma vobec vyznam mat nejaky vztah, kedze chlapi maju na 1. mieste zvycajne sex. ;) Ale uz fakt idem spat, dobru noc. :)))
Slnecnica: ja uz mam proste nervy z okuliarov pri PC a pri inych veciach, kde ich musim mat, navyse mi nestacia, musim ist na ten laser...co to stoji u vas na SVK?
Aj mne:-) Kolega bol pred polrokom, je spokojný. Takže stačí už "len" našetriť
slnecnica: dakujem, tak mi ostava uz len ten laser
milli11, nie, nie si, len si nestretla takého, s ktorým by "to" šlo. Je jedno aké má vybavenie, či malé alebo veľké, si predstav, že tade prelezie dieťa:-)
maoam, na šošovky som si nikdy nezvykla, som z nich nervózna, režú ma oči, trvá mi dlho kým si ich dám a keď ich vyberám, tak sa bojím, že ich nenájdem a budem ju mať niekde za okom
milli: nemyslim, ze si asexualna
ja mam inu otazku: ma tu niekto z vas ocne sosovky? ak hej, ste spokojni? rozmyslam nad laserovou OP oci, ale zatial by som chcela skusit sosovky