Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Vacsiu sancu maju prezit ti v domoch, co maju zahradku. My v bytoch asi pojdeme skor... Alebo budeme rabovat tych v domoch. :DDD
Inak, ja ako dieta som si casto predstavovala, ako je v meste chaos, neporiadok a ja pre niekym, niecim unikam. Skryvam sa v roznych skrysiach a kradnem jedlo a oblecenie.
Uf, dost som mala bujnu fantaziu, co? Pricom som nikdy nehladovala, nikdy som sa nemusela nicoho bat.
hehe mozu si klast podmienky :D
panom budem vzdy ja a len ja.
bud preto, lebo mam peniaze, alebo preto, lebo mam dve ruky, tj. pracovny nastroj..
uzivi ma bud prve, alebo druhe, inak som ochotny vyhodit sa do vzduchu a zobrat do pekla kohokolvek, kto mi bude cokolvek prikazovat :D
a mozu sa bodnut, nedostanu zo mna nic, nikdy :)
buhahhahaha (evil laugh)
true story
Ja, ako clovek, co chodi na clanky konspiracnych teorii vam mozem prezradit, ze Euro (a mozno aj Dolar) padne v decembri. A ma vzniknut nova supermena, akysi dolar spojeny s eurom, isty cas mal nazov Amero, potom uz iny. A od noveho roka ma byt strasny chaos, tak si to ti mocni naplanovali a z toho budu oni tazit, budu klast podmienky. :(((
Ci sa to splni, uvidime v decembri az januari.
:S
Ale dufajme, ze nic take nas necaka.
Aha, vypnutie prudu ma ako prvé nenapadlo, hneď som si vybavila dobu ľadovú :-)) Ale tak mne by to nevadilo, naštartovala by som piecku, dreva máme dosť a hádam by som prežila
Lost, tak, zdravie a vzdelanie, oblecenie a asi este dost zasob sviecok, ked vypnu prud :-).
nj, ale nie do niecoho, z coho nemas ziadny osoch alebo uzitok :)
preto ja investujem predovsetkym do jedla co vydrzi naozaj dlho (minimalne 1 rok, idealne 3-5 a viac a este viac ;) )
ale to sa neda vo velkom :D miesto ombedzene atd..
potom uz len zdravie a vzdelanie :)
tj. mat telo co najviac ku 100%, zdrave zuby napr (nechcel by som mat kaz pocas krizy, fakt nie :) ) a imunitu uplne OK atd :) to je ale dlhodobejsi proces, ktory je viacmenej samozrejmostou, ale mnoho ludi to zanedbava prave pre hekticky zivotny styl :/
toto moze byt pomocka co kupit domov :) resp. to uz je skor take survivalisticke.. neberiem tieto zoznamy ako "must have" alebo ako nejake desatoro, ale skor ako insipraciu...
Najlepšie investovať do seba-takže keksíky a oblečko:-)