Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, v auguste chlapi a v septembri hneď ja. tak oni oslavujú trochu neskôr, ja trochu skôr, aj keď nerada, lebo takto skôr starnem :-)))))
jo jo, tak to ja volám, krízička (((-:O to znie tak miernejšie a neškodnejšie (; ty mi teda ale inak dopraješ (((-: však už som si šlahla (najprv som čítala, že lahni, hej), snáď zaberie.... ja už neviem či to je tým počasím alebo čím.... ešteže ma slniečko vykukávať zasa (:
datelinka, aj vy v auguste žúrujete? (: drobec?
fakt? krízičku? ojka, ty nie si hypochonder, ty si hrdina roka :-) fakt, tak si "šľahni" netráp sa, nečakaj kým to bude horšie.
v auguste si mala iné veci v hlave, ako sedieť nad krížovkami, to je pochopiteľné :-) ale som rada, že je teraz apríl a nie koniec augusta. síce v auguste sú nejaké tie narodeninky v rodine, ale teraz je ešte celé leto pred nami, kým august už tak rýchlo bežííí.
lebo mám krízičku, bojím sa, že asi siahnem po tabletke (to bolo akože sťažnosť, aby sme vedeli,že kto je ten hypochonder ((((-:) u nás bývali krížovky akurat len v nejakom časopise, čo sa kupil, potom sme našich naučili na sudoku, maminu predtým na malované... a na mna teraz prišli akosi tie klasické....ale sa dívam, že tie napínavé krížovky sú z 20. 8.2009, no čo, vtedy ma to asi nejak nebralo,.. (((-:
prečo dlhá, ojka? však to je dobré, nie? ja by som tak rada ostala v posteli do deviatej, ale nedá sa.
vieš čo ojka, ja by som sa musela na tie krížovky špeciálne pripraviť, však my snáď doma ani žiadnu nemáme, už pár rokov všetko rovno vyhadzujem, nie je na to čas, ach kedysi, to som mohla chodiť po krížovkárskych súťažiach :-))
datelinka, to je v poriadku (: je to tam na to, aby ludia videli a niekedy i pobavili sa , a nejak mi neprekáža nenápadné špehovanie, takže neboj (;
no tak ani ty teda nemaj výčitky svedomia a lažkaj si s malovankami.... ja som prišla dnes na chuť tým klasickým, tak tie teraz objímam v posteli okrem mojich vankúšikov....och, dnes bude ale dlhá noc....
ojka, ale som sa dobre pobavila na tom vianočnom prianí. prepáč, už nebudem špehovať :-))) to som len druhýkrát videla, aj to som sa dostala náhodou. však ako inak. ale už tíško, koniec ;-)
ojka, nemaj výčitky, relaxuj pri krížovkách, normálne dostávam aj ja chuť nechať všetko tak a zaliezť do postele s "maľovankami" :-))
datelinka, ty potvorka (: "vianočné" boli perfektné, ani sa mi z domu prečo zasa nechcelo...ale no čo už, aj to treba (:
no, ale ver tomu, že chut na bakalárku ma už teraz prešla, už sa mi nechce, tak si lušťujem krížovky (:
a čo ty? dnes už v praci? (: oddychnuta?
ojka, hádam ťaodvtedy chuť písať neprešla :-))) či snáď áno? :-))
inak, aké boli "vianočné sviatky"? :-))))
ahoj datelinka (:
ráno som normálne dostala chuť písať bakalárku a nebolo mi tu súdené, notebooku sa asi zle vyspinkal a ráno sa zmohol len na sekanie a zamrznutie, nedalo sa mi ani nič otvoriť, ani písať nič....
ale tak pustila som k tomu môjho šikovného chlapa a o 20 min dostal noťásek nový nádych (-:O