Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
to je to iste ako ta konska injekcia:))
no zadok by ta bolel aspon dva tyzdne:P:)
to uz znie lepsie,ze?:))))
ale ubim ta:))
co je to pendepon?:)
smola injekci sa nebojim:) mne to nevadi bolesti sa nebojim:)
a nemysli si ze jej nieco poviem:P ako ju poznam vyrusim ju zas pri kavicke bude mat zlu naladu rychlo ma odbavi:))
a fakt vdaka za tu injekciu, tusim ma mas naozaj velmi rad:PP
he:)))
snad ti da aspon pendepon na vsetky choroby:))
a taku konsku injekciu aby si si zapamatala,ze mas k nej castejsie zajst:P
denz to slovo ani napisat nemozem:DD
tisko aby som to nepocula: k dok-tor-ke:)
ale iba potvrdit prihlasku:)
dufam ze mi aspon zatlieska ked ma tam konecne uvidi:DD kokso sak ona ma zabije sa zacinam fakt bat:P mali sme ist spolu so spoluziackami keby som vtedy neochorela:(
a vo stvrtok a tiez mozno ulejem len este neviem...
zuzik a kam sa ides zajtra flakat??:)
no uz som docvicena, unavena ale spokojna:) len zajtra sa mi nechce...idem potvrdit prihlasku:P
a inac..tu fyziku som nasla:) teraz ked sa mi uz nechce ucit:)
ja som nenapísala, že si nezrelé decko :-) a vôbec, nemám rada slovo decko :-)
teba sme už rozoberali, zuzic, tak ti hádam nemusím opakovať, že si omnoho vyspelejšia po mentálnej stránke ako tvoji rovesníci.
datelinka ani ja brumika nekonzumujem:DD ale je oblubeny moj "maly" brasko ho miluje:DD ten si kupi aj po sest:P alen cokoladovych:)
dakujem dakujem:) takze som nevyzrete decko diky:) no u nas sa chodi cca v 15, ja som chcela takto pretoze na strednej by som nestihla tie nacviky atd..berem to vazne a aj sa pripravujem vazne. aj meno uz mam:)
no idem cvicit majte sa papa vecer sa zastavim:)
zuzic, ja brumíka nekonzumujem, ale malý nechce čokoládového, iba mliečneho, tak rpeto pýtam takého :-) ale ty môžeš čokoládový :-)
birmovku? taká mladá? však to až v 17-18 by sa malo, nie? keď je už človek dospelo-zrelý :-)) aj keď ani v osemnástich ešte nebude zrelý :-))