Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte (:
datelinka, tak ako si dodržala sľub, podarilo sa? (:
dobrú noc ojočka :-) aj ja už idem, o 5 minút, sľubujem :-)
no nič teda, idem ja už asi porátať ten miilion ovečiek, či z toho niečo bude, snáď (:
datelinka, tak bru noc želám a už žiadne bujačinky ale pekne do postele....(;
hej, myslím na nich, dúfam že sa im darí, aj domácnosť, aj práca, ale najmä rodina :-)
datelinka, tak šup šup aby si si to nerozmyslela (: no však ja pobuntoším aj za ostatných,... oni snáď už ovečky dorátali,... dlho som tu ale ani dariku nevidela, dúfam, že sa už dobre zabývali (:
v poslednom čase sa tu práveže nebuntoší. všetci sem prilietajú počas dňa, keď som v práci a večer alebo v noci už nikoho :-) ja len večer nalistujem tri strany nových príspevkov :-))) ale dobre, tak to má byť, aj ja sa polepším :-) však už sa aj začnem pomaly chystať do postele, zrazu ma očká začali štípať, keby som aj hneď ľahla tak zaspím okamžite. ale kým ja sa hygienizujem, spánok ma iste prejde :-((
ja sa nesťažujem, ja som len rada, človek sa aj dobre zasmeje a pobaví aspoň... (:
hm, dnes tu nejak málo ľudí samizdá buntoší,...
však to nie je zlé, keď je dôvod stretnúť sa s rodinou a potešiť sa spolu :-)
u nás sa 2 kusy oslavujú v marci, dva v auguste, 1 v juni a jeden v novembri,... keby sme zarátali aj meniny, tak to je oslava takmer každý mesiac ((((-:
joj, slniečko, teplučko, teším sa, teším,...voľno, nachvíľku žiadne starosti,... (:
a počasie? do konca týždňa má byť pekne a cez víkend zas dáždik :-(( ale snáď sa umúdri a dopraje nám aspoň trochu slniečka na prechádzku.