Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, ahoooj, už si ako-tak fit?
a to ešte nevieš, že my tu popritom doma tancujeme na armina van buurena :-))) ako každý večer o deviatej. aj susedia sa chcú predsa baviť s nami, no nie?

zuzic

datelinka ta cervena hm:)) keby som ja vedela:DD to bude urcite tym chlapom vies:P
si ma normalne urazila ja neprepadam:DD
ahoj ojka myslim na teba cely den je ti uz lepsie?
inac prave som sa dozvedela ze mam robit laboratornu z fyziky:D krasa ani netusim o com to je:))

ojka

teeeda, ako sa vy od rozbitého kolena pekne dostanete cez sexi chlapov k učeniu, to je parada sledovať... (:
inak, ahojte (((-:

zuzic

no hej o tej zemepisarke si mi hovorila:) ja a zemepis to je vojna na cely zivot nenavidim biflovacky:PP dejepis skor:) jaj jak ma to nebavi:// ani nejde tri hodiny som vymeskala tak teraz sa tolko uciv doucam a sama spoznamkuvavam keby si vedela ako sa mi nechce:P a to mam ist odpovedat:P

datelinka

tak zemepis? keď som robila počas prázdnin na výške delegátku, tak vykladám o krajine všelijaké fakty a zaujímavosti a tu hľa, raz sa mi na zájazde zjavila moja bývalá zemepisárka zo základnej školy :-)) to ti bola zvláštna náhoda :-) ja som ju na prvý pohľad nespoznala a ona mňa hneď menom :-) rada na to spomínam. a ešte som mala vysokoškolského profesora dejín, ktorému sa tak páčil výklad, že si pýtal materiály, z ktorých som čerpala, gynekológa, ktorý mi ponúkal svoje služby v prípade, že by som mala zdravotné ťažkosti :-D a potom češi, ktorí mi vraveli, že mám taký pravý slovenský prízvuk, že som istotne z banskej bystrice :-DDD. no to sú zážitky :-)

zuzic

:D nezahovaram aj tak nebol moj typ:D ale sexi bol to sa musi nechat:P
no ucitela urcite:P sak to je taky uchylny kazdy si z neho len srandu robi:D
mno ok ja sa este musim ucit moj sexi zemepis:P tak zatial sa maj:)