Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka už dúfam spí :-)
leila, ty sa snáď ešte neučíš? zabal to, uvidíš že to bude ok ;-)
no nič, nevladzem,... to učenie mi takto nejde, snáď bude zajtra lepšie, pekný zvyšok večera všetkým,...
a čo za peknú rozpravočku ste pozerali? (: no tak to dufam,že budeš i ty fit cubidup,... ozaj, kedy ideš vlastne k tomu neurologovi?
ojka, dobre som na tom, ak sa mi bude v noci chcieť, tak pozriem do niečoho, ak nie, nič sa nestane :-) mali sme pekné popoludnie, hrali sme sa, čítali, pozerali spolu rozprávku, a aj spolu upratovali, skladali lego... akurát že ma bolela hlava a krk ma bolí od včera. ale dá sa, hádam sa skoro zregenerujem :-)
zuzic, pekný večer ti prajem (:
no datelinka a ako si na tom s prácou? dala si si dnes odddych? či rátaš so mnou resty? (-:O
majte sa dobre papa:)
ojka mylsim na teba nech je lepsie...
juj datelinka tak to ja radsej idem od teba nie ze mi pricarujes nejaku 5:DD inac psychicky stav mam konecne vyborny:D na pravej nohe ma boli klb na lavej bobo ale aspon som pekneho chlapa videla takze komu je lepsie:DD
zuzic, ale však ja viem že si excelentná študentka, ale ešte si nepočula o nepriaznivom vplyve trávy na psychický stav? a ďatelina je tiež skoro tráva :-))
ojka, teraz sa kúpu, tak hádam ich teplá voda zmorí natoľko, že zaraz zaspia :-))
ahojte kočky, zlaté ste (: ale kiežby ste mali pravdu, ja som uplny kaput, a ak to bude takto pokračovať dalej, už vidím ako vyletím v stredu z tej skúšky s mojím sexi červeným nosom, sexi chriplavým hlasom.... (((-:
inak, datelinka, to ste doma riadne akční, a to ked sa malý takto vyblázni, tak chce sa mu vobec spať? či je unavený potom?