Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte
joj, datelinka, ani nespomínaj, tak jak som teraz chorá, tak tak som už roky nebola... ma to štve, v nesprávnu chvíľu ma navštívila ta choroba (:
a čo dobrého ste to mali na obedik? ja som si ten svoj rest tiež už dobehla, ale už viem, že budem mať ďalší (;
ojka, ja mám už dobehnutý včerajší rest :-)) som rada. a dokonca aj obed máme za sebou :-)
dúfam že tebe povolila tá horúčka a že ti je lepšie.
dobrú noc ojočka, nemaj výčitky, potrebuješ si oddýchnuť. aj ja pôjdem zaraz, sľubujem, akože sa datelinka volám :-))
no datelinka, veru nejak nestíhame, trebalo by nejaké iné know how (-:O
ja sa veru na dnes už vzdávam, čo už so mnou.... nejak mi je blbě, tak to zaparkujem pod perinu (:
bru noc všetkým
:-)) ojka, ja sa tiež ešte zubami, nechtami pokúšam splniť denný limit. no ale denné, teda 24-hodinové limity by sa nemali plniť za tri nočné hodiny, nie?
ja sa zasa chvíľku poučím a pôjdem tiež... sice asi si nesplním svoj "limit" na dnešný den, ale tak čo už... (:
aaale ojka, do zajtra ešte práce možno pribudne a obávam sa toho, že sa k tomu dostanem tak isto ako dnes, až neskoro v noci :-( nevadí, ešte trochu počumím a pôjdem :-)
datelinka ((((-: no ja som zasa v posteli, ale rada by som bola čulejšia,... ja som uplne kaput ale ešte objímam učebnice,...nechce sa mi a predsa len musím,...datelinkaale rozdel si pracu aj na zajtra, aby ta to uplne neznicilo,... (:
no a ty chorôbka, čo ty nespinkáš? ja mám spústu práce, celý deň som ani neťukla, tak dobieham zameškané. ale najradšej by som bola v posteli :-((