Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale ved akoze mas taky problem:)))
to ona predsa nemoze vediet:))
No uckaj sa :)....nech nasa buduca generacia vie aj rozmyslat,nie len manualne makat:)))
Pa zatial:)
:// tak skusim niekedy...ked sa odhodlam...
inac skoro si trafil:D az na to ze nepriberam:)
oki ja idem robit projekt a musim sa naucit aj na stvrtok lebo mam dolezite stretnutie:)
tak v pondelok este len zavolas cize to asi nebude tak skoro co?...som to asi az moc zacarovala:)
papa
budem rozmyslat...
Skratka sa jej opytaj,ze ci by bola taka dobra a dala ti spravit test:)
Skus to ja neviem.......s tym,ze nic nejes a priberas,padaju ti vlasy,pprilis sa potis,mas dlhodobu unavu unavu, :)
proste nieco:)
Mam im zavolat v pondelok:P
nexus denzovi namiesali net do infusky:)
... caute...Mercedes, jak to, ze si tu? co ti zaviedli na lozko internet? :)
no som:))
strasne ma to bavi:D
keby aj...to mam povedat obvodnej? ona je dobra ale...ako povedat...vies ako clovek je v pohode ale lekarka neni nejak extra dobra...a na vysetrenia nerada posiela a neviem...neni som dospela co jej mam povedat?
moc mi to s tym jedenim nejde...ale posnazim sa aspon nieco z toho jest...
dakujem:)
inac...uz ti volali?
Ty si taka provokaterka??:)))
No pekne :))
No bolo by dobre dat zi zmerat hodnotu stitnej zlazy.
Mozno by sa vsetko vyriesilo. ved..... Výsledok prekvapil všetkých. Zmizli jej cysty na vaječníkoch, zhustli jej vlasy a stratil sa tiež chronický zápal dýchacích ciest.
Skus castejsie papat - Najviac ich majú morské živočíchy a morské riasy. Dosť ho je v čiernych ríbezliach, malinách, černiciach, ale ešte viac v čučoriedkach a čerešniach. Zo zeleniny má najviac jódu zelená paprika a kaleráb
no uvidime:)
spoluziaci:D lebo sak dnes osm bola taka potvora a zabrdala som tak moja chyba:DD a po ich narazkach prisla moja nezna facka a potom traja na mna a to uz boli v prevahe:D ale haluz bola sme sa zabavili aspon:)) posledne mesiace sme sa konecne skamaratili tak sa stale bijeme:PP
precitala som...zaujimave...ale jedine co uz chcem je len pokoj sama nic neporiesim...lekarov sa bojim a zbytocne nikam nepojdem..ak nieco budem musiet riesit tak to bude noha ale dufam ze to nebude potrebne:) vdaka ti za clanok porozmyslam ci nieco...
Ty mas dostrel podla mna este dalej:)))
Kto ta zbil??
Dufam,ze si mu vratila tu tvoju neznu facku:)))
Ozaj......pozri si toto....- www.casopisimidz.sk
ani mna by to nenapadlo:) ale dobra som to sa musi nechat:)) dostrel mam az do bratislavy wuaw:DD
nebudem ta zatazovat:) povedzme ze dobre:)
ale doobede bolo v skole super:) taku bitku som dostala:DD