Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nexus, klin sa klinom vybija, niekedy nam to znie odpudivo, ale je to zrejme pravdive. A mne to pride inac uplne zlate, ako sa snazis, keby si to ta holka po tebe precitala, tak ta podla mna objima a hodi ti takeho francuzaka, ze mas uz po probleme :DD.
Datelinka - wow, super... to ako robi s tymi mincami? Neuveritelne... aj ta moderatorka bola vtipna, ako stale poklepkavala po tom stole, haha :D
..datelinka neboj...som uz naozaj v poriadku, je to len nostalgia... pokial neprezijem nieco podobne krasne bude to dominovat..myslim ale ze ma to obohatilo
a asi je to pripravene tak, osudom, ze kto mi teraz pride do cesty, teda , ked iskra preskoci, bude mat velke stastie na neskonale oddaneho muzika...:)
..ale hlavnee , ze to uz je len jemny sentiment a nostalgia...nieje to uz dusevna bolest...so vylieceny...a pripraveny lubit niekoho ineho...a odovzdat duplovanu lasku...pokial o to bude niekto stat....
nexuus, haló, nedávno som ťa chválila a ko to dobre zvládaš a dnes toto? to nevyzerá na to, že by si mal byť ok. čo na teba zas taký žiaľ prišiel? nevracaj späť, čo sa vrátiť nedá.
fakt po tom vsetkom utrpeni si aspon raz za den na nu spomeniem....este od oktobra nepresiel ani den, co by som na nu nemyslel...
keba sa ku mna vratila, tak zburam aj celu europsku uniu....vybuchol by som jak etna...ale to je len v mojich ubohych predstavach...
...chcem niekoho lubit tak, ako som lubil jarusku...z presova...
...najtazsi je ten prvy dotyk....ked ti na niekom zalzi...neratam dve pusy na licka, pri stretnuti,..:)krucinal...koniec koncov odvaha je najkrasia vlastnost muzov...
...taaa kvoli ktorej mi preskocilo a zacal som chodit na tuto stranku mi povedala, ze sa jej pacilo, ako som si zobral od nej pusu a nepytal som sa....ze som ju jednoducho objal a pobozkal.....krucifix...
www.cez-okno.net
nexus, nauč sa nejaké to kúzlo a potom jú okúzli :-))
dobrá víla, bingham už dávnejšie napísal, že dostal zas ban a že tu končí, nechcel sem už vôbec prísť. a zjavne ten svoj sľub dodržiava :-(
...jaaaaj to mam raaad, ked su zeny iniciatorky.. :))))ale vobec ich to nedehonestiuje v mojich ociach...
laska je taka krasna...:)