Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
..ze akeee plany... :))
najtazsi je ten uplny zaciatok... uplny...vobec sa dotknut...
to je strasna bariera.....
strach... ze sa odtiahne...
...chytit za ruku a vykrocit...:)))
keby sa uz dala chytit za rucicku...na prechadzke...tak uz by som aj veru nabral smelosti.. :)))aj na vacsie akcie :)
len cim dalej sa to odddaluje, tym je strach vacsi.....
haha, tak s tou slivovicou to bolo dobre :D. A fakt, co nalievas, nexus??? :D
Datelinka, inac nevies co je s binghamom? Jeho som tu nevidela celu vecnost... uz sem nechodi?
nexus - kliiidek, tabacek, pohodka. Netusila som, ze mas az take nervy :P. No, ide aj o to, v akom zmysle si chces tu zenu ziskat - ci ako moznu buducu partnerku - tvoju lasku, alebo trebars iba na obcasne radovanky? :-O to asi nie... lebo nejako mi to znie dvojzmyselne s tym alkoholom a ziskanim zeny... ved ked si chlap vypije, tak je zvycajne panom skutku a nie panom slov.. tak neviem, ci by ten tvoj skutok (fyzicky) uz ocenila :D.
A pokial si do nej blazon a chces ju za partnerku, tak sa riad tym, co tu bolo napisane, nic nepokazis, snad :D. Ved sa jej neboj lichotit a davat jemne prejavy naklonnosti... mozno sa ti sama vrhne okolo krku, aj zeny vedia byt iniciatorky!
ach, dobrá víla, vďaka :-)
nejaké to dva deci? :-))) hádam im nenalievaš slivovicu 52-ku :-))) jasné, víno uvoľňuje napätie.
teraz si mi pripomenul záver z filmu bobule, ako chlapík prišiel domov k žene z väzenia, vytiahol z tašky tri fľaše vína a povedal - jednu pro tebe, abys byla povolnější a dvě pro mně, na kuráž.
Datelinka, ty si vazne sikovna zena, naozaj... a inteligentna. Mnohokrat ked citam nejake nazory, alebo trebars aj tu ked komunikujeme, tak vies veci podat velmi rozumne, inteligentne a mas vysoky stupen vyjadrovania sa... taky mam z teba dojem, beriem si ta za priklad!
Nexus - myslim, ze slecna uz vie, ake mas s nou plany :) - vylet, cajicek atd... to uz vytusi kazda z nas a urcite citi aj k tvojej osobe urcite sympatie, ked tvoje pozvania prijima a citi sa v tvojej spolocnosti dobre. Urcite by som nepanikarila, ako sa lepsie prejavit, praveze na to ides dobre...
Ja vychadzam zo seba, niektore baby to maju rady mozno zhurta, ale vacsina nie. Na mna treba tiez pomalicky a s tym zvycajne clovek nic neskazi. Vsak nejake lichotky a komplimenty mozes hadzat aj pocas toho :DD
.no a ako? noooo ja som velky figliar, pokial nemam az nejaky eminentny zaujem... inak som paralyzovany nejakym divnym komplexom...
aaaale, musim povedat, ze proti tymto vsetkym neduhom mi vzdy pomohol alkohol...
moze nanho nadavat kto chce co chce, ale u mna vzdy uvolnil tie najpotrebnejsie hemungy na ziskanie zeny....a ked som bol v to spravnom dusevnom svungu tak zeny aj mojmu sarmu podlahli...no samozrejme, ked aj oni spolupracovalia dali si somnou nejake to dva deci :)))
nexus, pomaličky, žena pochopí viac než jej povieš, netreba nám všetko na podnos predostrieť. ženská intuícia :-) ale prejavy lásky a náklonnosti máme rady :-) netlač, radšej pomalšie ako prestrihnúť.
...ja to oneee. tu uz nieje ziaden operativny servis...
toto forum je hnileeeee.......
krucinaaal ja chcem aj kludne spat...
joj, dobrá víla, len nech ťa nenapadne mať ma za vzor :-)) tento môj životný štýl mi momentálne pripadá až príliš sebadeštrukčne :-(( inokedy mi to neprekáža, ale teraz som na hranici možností... a zaplatené? aj keby sme vyhrali jackpot v lote, neviem či by som nechala túto prácu :-)) ale som spokojná, keď čítam, akú mávajú bežne ľudia čistú mzdu, tak si neviem predstaviť vyžiť z toho... a to nijako neplytváme.
u nás v práci sa je treba snažiť, aby boli odmeny (mesačné) a aby tam mohol človek ostať :-))