Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

juj datelinka len ked mi prsi na hlavu moc sa mi ich skumat nechce:DD ale s tvojim malym spuntom by som ich aj ja rada poskumala:) musi byt milucky:) po tebe:)
denz nie:) ta je 29. maja a mam pekne prusery prave som isla zo stretka:) ale brat ma narodky a jeho priatelka ma poprosila aby som ho nenapadne dostala do mesta, ona je z ineho mesta a spravila mu prekvapenie ze tu bude a ma rezervovane v restarke ze mu spravia z palaciniek taku 19 a tak ja sa potom stratim:)...miluje palacinky:) no ale bude ho tazke dostat do mesta lebo sa uci na maturitu tak sme to vymysleli tak ze akoze si pojdeme zabehat aby sa mu prevetral mozog lebo prechadzat sa nepojde jedine sportovat..mno a ja velmi chcem pomoct jeho priatelke len s tym behom neviem ci to vyjde...

datelinka

zuzic, aj my sme sa cestou zo škôlky bavili pozorovaním dážďoviek. ale my ich ešte potrebujeme obzerať zblízka :-) je to príliš zaujímavé na to, aby sme ich len tak obchádzali :-))

zuzic

ojka to je dobry napad:) pekne oddychuj.
denz:DD ja som neskakala ja som sa len snazila pekne prekracovat:) nenasla som nic take...a pytat sa nebudem ale hadam to prejde aj s tym fastumom...musi do soboty:P

lDenzl

no boli to,ked preskakujes dazdovky:)
Ak by si ich ,,nechtiac" pritlacala k chodniku topankou,nebolelo by :)
Prepac.......:)
Nemate doma dorsiflex??
Mam pocit,ze je aj protizapalovy a ma ucinok aj na nieco take ako ta trapi.
Pozri ale navod na pouzitie.

ojka

zuzic (: ešte ani nie,... ale ďakujem za opýtanie... ale už ma to nebaví, dnes chcem už len oddychovať konečne a riadne sa vyspať (:

zuzic

denz jasne:P nerob z takeho ubeheho stvorenia vraha:DD
inac ten fastumgel je nejaky moc mastny:PP fujky:)
ahoj ojka uz lepsie?