Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

hh poslala som spoluziakovi tu prezentku lebo to bola akoze nasa spolocna praca a je nadseny ze je to bajecne super ze som uzasna ze mi zajtra prinesie cokoladku za to:DD

zuzic

datelinka co ja viem tak nasi prvacikovia sa ucia zaciatky ako zapnut vypnut:) a hraju sa, druhaci sa ucia vo worde pisat tretiaci myslim ze este robia take vselico aj na papier a niekedy na pc a od takych stvrtakov asi...:) takze maly ma este cas:)

datelinka

zuzic, ja sa len pýtam, ja používam ppt každodenne, len sa čudujem, od ktorého ročníka na základnej mám čakať, že dieťa bude robiť to isté :-))) hádam prváci ešte nie :-))

lleilla

si sa na to tu raz pytala,reportaz bola z Ke,ze liecba klbov stoji 1200e ,poistovna nepreplaca :o(,popripadne si to potom kuk v archive

zuzic

na anglinu, slavni ludia z usa...neznasam anglicke projekty ako celu anglinu:)) ale prezentky robim rada:)
mno vies..nebol moj typ ale bol mily to sa nezapre:P a mal pekne oci:)

datelinka

gratulujem zuzic a o čom to bolo? teda o čom to je? :-)))
a čo nemôžeš zabudnúť na toho fešáka, keď aj tak nebol tvoj typ? :-)))

zuzic

hh datelinka koleno mi je uz jedno:) aj tak si tu chrastu osuchavam:DD ale vzdy ked sa na nu pozrem napadne ma ten chalan vies:DD len ma trosku boli klb lebo robim hluposti:)
inac konecne som dokoncila tu blbu prezentaciu jupiiii:) mozete mi gratulovat:)