Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, neprekladaj :D nenechaj ma v štichu.... (; potom sa ti to nahustí, nie? a ja veru nemám ani kde prekladať moc, čas ma tlačí (((-:

ojka

denz (: ďakujem, to ja tak spontánne (:
hm, no veď, kým sa nezasekne a nie je v nich tma.... ten náš intrákovský zažil už všeličo a ja v nom... brrrrr. No nemyslieť už na to (:

ojka

lleilla, dakujem, si zlatá (: však mne dal aj domov lekár nejaké čítaničko, tak som si študovala.... teeeeeda 26? ja mám vtedy tiež ďalší zo stres-strach-dní (:

lDenzl

ojka:))
ty vzdy vies potesit hudbou:)

No.......vytah nane problem,kym sa nezasekne a nezhasne svetlo,ale ten tunel........to je sila na psychiku.

ojka

denz www.youtube.com
don´t worry .... (:

ja zasa z malých uzavretých strach nemám,....ale kým vkročím do výťahu, tak to anjelička strážneho už zvolávam (-:O

lleilla

ano ojka,preto hned si ma napadla,ked to davali-zial,ja nemam info a tomto sposobe liecby,ale o 26.4 mam ortopediu,tak ak sa nieco dozviem,tak ti urcite dam vediet-no mozno toho 26,ale chcela by som to prelozit na pozdejsi termin,aspon o 3 dni,lebo len dnes som s tym zacala (posledne 2 dni som len spala),takze tak,uvidi sa

lDenzl

ojka:)
no ved som potom radsej zavrel oci a myslel som na krasnu luku plnu kvetov:))
A pomohlo to:)
A pritom ja mam stra z maleho priestoru...

ojka

denz, nabuduce, ked budeš musieť ísť niekedy na MRI, tak si skús v duchu niečo spievať, alebo na niečo pekné spomínať, alebo si kapánek podriem (; uvidíš, bude to snáď lepšie a rýchlejšie to ubehne.... snád (:

ojka

datelinka, mne ešte nie je k čomu gratulovať, výsledok až o týžden, ale tak snád to nebude fiasko (-:O
lleilla, tak teda gratulujem (: kedy ťa najbližšie čaká stres-den? ozaj, a to o tej liečbe bole v TV novinach? lebo som na intráku, a tu TV nemame....si to vyhľadám,... no ja veru viem, že to neprepláca... len som bola zvedavá, že či to vobec stojí za to a niekomu pomohlo....