Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

áno, deň zeme, od roku 1970. máme v škôlke zber všetkého možného. teda len papiera a hliníka. ale hádam ľudia separujú aj počas roka :-) my samozrejme, malý už dávno vie, čo patrí do ktorého kontajnera. zato naše susedy dôchodkyne netušia. darmo, starého psa novým kúskom nenaučíš :-)

datelinka

dobrú noc všetkým :-) ak bude všetko v poriadku, dnes to vychádza až na 5 hodín :-)) len aby sme nekašľali, nemali nočné mory, alebo aby neprišla teta insomnia :-)

datelinka

leili, už je to lepšie u mňa, teda, na chvíľku trochu voľnejšie :-)) a preto sa už pomaly chystám do postele. vlastne najmä kvôli tomu, že som tu pri pc po sprche strašne premrzla :-)

lleilla

datelinka musim citat aj dnes kym vydrzim,zajtra by som to chcela docitat,a vikendom zacat ucenie a este mam pred sebou 21 otazok :O/, okolo jednej poobede by som uz mohla byt na koleji,tak min do piatej budem spat,slubujem :O),ty mas tiez este aj teraz povinnosti?

datelinka

leili, dnes sa chceš zas učť celú noc? to snáď nie, však to sa nedá vydržať :-) ja spím za dve noci v súhrne 9 hodín, tak to ide, nejako som si zvykla, ale menej, to už nie.