Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, to je skvelo zariadené, chorý organizmus potrebuje oddych, tak si to aj vyžiada a tvrdo za tým ide :-))
dobrú noc ti a nech sa ti konečne polepší :-)
no, tak ja dnes výnimočne utekám do postele, prišla som na to, že choroba a učenie nejdú moc do kopy (((-: čakajú ma veru zaujímavé dni (:
krásne sny všetkým, bru noc (:
datelinka (: ojka ked je teraz ešte kapánek chorá, tak jej tak moc nechutí....
denz, ty nezbedník, takto dlho hore, dobru noc aj tebe (:
dobru noc:))
ojka, tak sa pridaj, daj si aj ty dve balenia niečoho :-)
leila, to si dostala dve balenia za cenu jedného? no vidíš a ja som raz v prahe kupovala v automate žuvačky a nevypadli mi žiadne, raz lístok na mhd a nevyšiel.... ja si už vravím, že automaty sú pre mňa len prasiatka, kde hádžem svoje úspory :-))) a teraz už viem, kto dostáva môj tovar :-)
ojka, tak sa pridaj, daj si aj ty dve balenia niečoho :-)
leila, to si dostala dve balenia za cenu jedného? no vidíš a ja som raz v prahe kupovala v automate žuvačky a nevypadli mi žiadne, raz lístok na mhd a nevyšiel.... ja si už vravím, že automaty sú pre mňa len prasiatka, kde hádžem svoje úspory :-))) a teraz už viem, kto dostáva môj tovar :-)
daj si leili, prosím :-)) ja som pred malou chvíľou zjedla kavenky :-)) najprv som si vravela že len jednu z dvoch v balení, ale keď boli také jemnučké :-))) neodolateľné.