Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dakujem datelinka,keby to bolo mozne,mne by sa mala asi vymenit hlava,alebo aspon zmyslanie...ked aj dnes po jednom rozhovore mi jedna cast mojho zivota pripada az prilis idealna,a tak podvedome si nahovaram,ze co ak sa nieco stane,moja nalinkovana buducnost v tych rozhodujucich krokoch...malych kopancov uz bolo dost,tie oplacem,a ide sa dalej-takze ked planujem,tak naozaj do buducnosti len tie najpodstatnejsie veci pre mna...
leila, ja väčšinou neplánujem dlhodobo, ale ak je nejaký svetlý cieľ v temnej dobe, tak to sa až príliš upínam na to svetielko. a potom mám veru veľké obavy, či bude všetko tak, ako si prajem a na čo sa teším :-)
momentálne je to leto, s tým aj praha a možno aj more. a do toho prídu moje obavy - budeme zdraví, bude všetko v poriadku v práci? v rodine? neprídu nejaké nepredvídané udalosti, čo zmaria všetky nádherné predstavy?
Mami, mami, zabil som päť múch! Dvoch samčekov a tri samičky... - Ako vieš, ktoré boli samičky a samčekovia? - Dve boli na poháre od piva a tri sedeli na zrkadle...
((((-:
hej, mám , 26 mám písomnú a 27 ešte aj ústnu, to aby mi ľúto nebolo, tak budem stresovať na dva razy (-:O
no veď, už som sa zlakla :-D
toho 26. si to pekne dáme a všetko dopadne dobre (:
pekný večer vám (:
a aj tomu už hádam spiacemu maródovi v špitáli (:
ako sme sa dnes mali?
lleilla, ty si dnes aj skúškovala?
dobrú noc denz.