Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, my sme boli u lekárky, tak nič nové, klasická liečba, ktorú aplikujem už mesiac a bezvýsledne :-(( však ja nechcem hneď antibiotiká, len poriadne vyšetrenie. lekárka povedala, že to vyzerá na tracheobronchitídu, ale ja mám pocit, že je to bronchopneumónia :-) snáď to ale čoskoro prejde... miestami je to lepšie a potom sa znova rozkašle a kašle deň aj noc :-(
www.youtube.com
prečo máme semafóry? ((((-:
dakujem za opýtanie, kapánek to je už lepšie, len ešte sa to dolaďuje (-:O a čo tvoj štupel? ešte tak kašle?
ojka a tebe je už lepšie?
dobru noc zuzic, a nech sa ti polepší (:
datelinka, a to si jak pekne napísala, že hrajú karty o tabletky :D zajtra sa denza spýtame (((-:
dobrú nôcku zuzic, nech ti je zajtra lepšie :-) drž sa :-)
datelinka zas mam zapal:(
ale idem uz spat dobru nocku keby sa nahodou zastavil denz pozdravujte
denz sa neozýva ... asi tam mastili karty o tabletky a denz vyhral trikrát za sebou :-)) a teraz spí sladko ako bábatko :-)
zuzic, a tebe čo je zas? si chytila bacila?
ojka, ja som na tom rovnako :-) mačky tak akurát do hôr aby sa nešmýkalo :-))
ahoj datelinka (: mne to tam zasa nesedelo akurát s tými mačkami.... tiež nemusím takých chlpáčikov (-:O
ojka, niečo na tom pravdy bude, ešte som nedopočítala svoje kozmetické prípravky v kúpeľni, ale už sa blížim k spomínanému číslu :-))) keď budem zajtra utierať prach na policiach, dorátam :-)