Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kokso..sila...:(
sak jak na slovensku:/
milujem tychto zdravotnikov co beru svoje zamestatnanie ako skutocne poslanie:)
Tak toto mi asi neuverite. Sanitarka v bielom obleceni mi dnes rano prisla vybrat infuziu,teda ihlu z ruky takym sposobom,ze vosla do miestnosti,polozila Cif a handru na stolik a vybrala mi ihlu.
Zostal som v takom soku,ze som sa nezmohol ani na slovo.
O par minut som siel za sestrickou a nech mi to vysvetli......samozrejme,ze vraj to bolo nevhodne.Tak som jej povedal,ze fajn,ze sa len pytam.
Ona to samozrejme povedala sanitarke ktora nasledne doletela a zacala zjapat,ze ona v jednej ruke drzala cif a s druhou rukou mi to vytahovala.
Tak som jej povedal,ze mne je to jedno,ze netusim ci s tym cifom akurat doumyvala toaletu,ale ze si nezelam aby sa to zopakovalo.
Bola mala vymena nazorov a obul sa do toho aj kolega.Ten siel za lekarkou a spravil rosambo a tak im sklaplo,ze si to neviete ani predstavit:)
Neskor som bol nahlasit uvolnene skrutky na toalete a sestricka,ze to az v pondelok,ze dnes to nerobia.No cuduj sa svete......behom hodiny tu bol opravar a spravil to:)
Ach jaj:))
dobra vila tak rychlo vyzdrav:)
datelinka ja som to nepochopila trolinku, tvojho maleho odmietaju poriadne vysetrit ci ako? prosim ta aj sa s doktormi pohadaj ale zmen ich ale vyziadaj mu poriadne vysetrenie lebo naozaj aby to neostalo chronicke...tie chronicke ochorenia su pekne svine...drzim palce
ahojte (:
dobra víla, baby nebláznite, nemôžeme byť všetky choré, ja som bola prvá, takže len ja mám na to právo :D a basta :D
datelinka, veru ,vonku je krásne, ja som stihla už doma upratať, vonku pozametať,..... teraz sa znova už len pobaliť a cestovať kade lahšie..... (: ale zaznela tu celkom pekná otázka, čo dobrého varíš? (-:O
Datelinka, a ty co dobreho varis? :D
A ze upratovanie a varenie... kasli pre teraz na to a hor sa von :D
zuzic, aj ja som chora :(. Tak ma priserne boli hrdlo, kaslem az ma priedusky bolia a o svojom nose ani nehovorim...
Vcera sme mali drzat moje a kamaratkine narodky vonku s priatelmi, 100 rokov som nebola vonku, ale nejako ma to vecer ani neberie, no ale hlavne ze som sa prislubila, ze budeme dve oslavenkyne, sa tesili, uz sme planovali a potom od stredy som uplne out. Takze som ani nevedela dojst a slo sa bezo mna :(.
dobrý deň všetkým :-) dnes je taký nádherný deň, že neviem čo skôr :-) nakúpené už máme a teraz čo najskôr uvariť obed, aby sme si užili vonku čo najviac slniečka. a pomedzi varenie ešte čo to upratať :-) a vy čo robíte?
brú noc :-)