Prečo ešte nespíte?

ojka

dakujem lleilla (: i ja ti budem držať každý jeden palec, či ty to máš až v tú stredu? (;
datelinka, pekné sny ti prajem (:

datelinka

my ani nič nové nechceme obehávať, len naše staré známe a obľúbené miesta :-) s výnimkou morského sveta, tam sme ešte neboli :-) malý je ešte drobec, niektoré veci ho ešte nezaujímajú, ale zas všimla som si, že si pamätá aj udalosti, pri ktorých som mala pocit, že idú mimo neho a nevníma ich tak ako my, dospelí :-)
idem ja už tiež do postele, leili, včera som to prehnala, tak nech vstupujem do týždňa ako-tak vyspatá :-)

dobrú noc a nech sa vám darí :-)

lleilla

juj moja zlata,aj tri by som ti dopriala,aj malemu,aby ste vsetko stihli obehat,neboj datelinka,urcite sa vam toto leto podari a uzijete si ju :O)

datelinka

joj, aby už bolo leto, aby sme všetky mali viac voľna a času pre seba, na regeneráciu :-)
leili, ani nevieš ako sa teším do prahy. aspoň na týždeň, dva ...

datelinka

leila, a my sme boli pekne na lodičke s paroplavební :-)) (na motorovej lodi) :-)
ale tento rok pôjdeme už len metrom :-)

lleilla

ved ja viem,uz som si aj ja povedala,ze ked sa streda nepodari,tak sa svet nezruti,uz som fakt unavena,obdivujem aj ojku,ako taha,ked ju ta choroba nie a nie pustit-buduci vikend som si naordinovala volno,ide sa na petrin a do zoo,datelinka za 5 rokov som sa tam nedostala este,sa az hanbim pred tebou,ale o to viac sa tesim,snad nam bude aj pocasie priat

datelinka

leila, niet divu, že si ochorela, keď si taká oslabená stresom a nedostatkom spánku. aspoň že si organizmus vie "vypýtať" čo mu patrí :-)
si šikulka, do stredy zvládneš.

lleilla

no ja som chytila datelinka stredu,ale tento vikend som sa pridala k "nasej" chorej skupinke,tak sa uvidi,zajtra idem naklusat k doktorke,nech mi zoberie krv,lebo mam podozrenie,ze moje nedoliecene "havedky" sa ozyvaju,prespala som cely vikend namiesto ucenia