Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka vyvoj slovenskeho romanu, ale uz som vylozena tak dufam, ze za 1 :-D
dakujem (: idem ja už asi do hajan, lebo mi kapánek "vibruje" oko (-:O tak pekné sny prajem (:
a trošku humoru na záver:
"Ako sa darí vášmu psovi?" Pýta sa futbalista rozhodcu po zápase. "Aký pes? Ja žiadneho nemám?" Popiera rozhodca. "To je divné, slepý ste a psa nemáte..."
no ved to, mna to mzrí najmä kvoli rodičom, i sestry sa tešili .... lleilla, tak to budem na teba myslieť, nech sa zadarí, a to bude už posledné?
tak ja teraz robim testove otazky,tak to sa da a na nete hladam vyrazy,o ktorych nemam ani paru,takze taktiez fungujem-no v piatok,ak vo stvrtok urobim pisomnu,ale musim si na to sadnut a za tieto 4 dni urobit zazrak v podobe 80 otazok a 850 testovych otazok :o(-to by snad neurobili vam ani rodicom,tiez si myslim,ze promocia je tak ak nie v prvom rade,tak aspon v druhom rade pre rodicov
no ja som sa na ne aj prihlásila, ale na študijnom nám teraz povedali, že ešte nevedia, či do auly okrem študentov pustia aj rodičov, no a akože nech sa nehnevajú, ja tam chcem ísť hlavne kvoli rodičom /-:
a kedy to máš najbližšie ten stress den? Mne sa aj spolubývajúca čudovala, že ako môžem mať pri učení aj zapnutý PC a neťukať do neho, že či ma to nerozptyluje :D
lizatko, a len tak zo zvedavosti, čo vykladáš? (;