Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dakujem (: idem ja už asi do hajan, lebo mi kapánek "vibruje" oko (-:O tak pekné sny prajem (:
a trošku humoru na záver:
"Ako sa darí vášmu psovi?" Pýta sa futbalista rozhodcu po zápase. "Aký pes? Ja žiadneho nemám?" Popiera rozhodca. "To je divné, slepý ste a psa nemáte..."

lleilla

nie potom este jedna,ale ja myslim,ze mi ostane aj tato z piatka,ja len dufam,ze do konca juna to nejak porobim,kym skonci skuskove a potom sa dostanem konecne aj domov-dakujem ojka a drzim palce,nech sa na studijnom aj vedenie umudria

ojka

no ved to, mna to mzrí najmä kvoli rodičom, i sestry sa tešili .... lleilla, tak to budem na teba myslieť, nech sa zadarí, a to bude už posledné?

lleilla

tak ja teraz robim testove otazky,tak to sa da a na nete hladam vyrazy,o ktorych nemam ani paru,takze taktiez fungujem-no v piatok,ak vo stvrtok urobim pisomnu,ale musim si na to sadnut a za tieto 4 dni urobit zazrak v podobe 80 otazok a 850 testovych otazok :o(-to by snad neurobili vam ani rodicom,tiez si myslim,ze promocia je tak ak nie v prvom rade,tak aspon v druhom rade pre rodicov

ojka

no ja som sa na ne aj prihlásila, ale na študijnom nám teraz povedali, že ešte nevedia, či do auly okrem študentov pustia aj rodičov, no a akože nech sa nehnevajú, ja tam chcem ísť hlavne kvoli rodičom /-:
a kedy to máš najbližšie ten stress den? Mne sa aj spolubývajúca čudovala, že ako môžem mať pri učení aj zapnutý PC a neťukať do neho, že či ma to nerozptyluje :D

lleilla

u mna este leto a no stress dni v nedohladne,a sa mi zda,ze od zajtra vypinam aj pocitac-moj problem momentalne je,ze sa mi uz nechce prinutit a mala by som este...na tie promocie chod,ved tam to nemas kadzy den