Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no, keby si videla tú radosť, z každučkého drobného darčeka :-) to je také vďačné obdarúvanie, lebo to naozaj stojí za ten pohľad plný šťastia :-)
teeeeeeeeda, tak tomu sa hovorí, že sa oplatí byť dieťaťom (:
malý už dostal nejaké lego, dinosaury a kinder vajce. v nedeľu sme trochu oslavovali so známymi :-)
jeeej, to aké pekné (: dakujem (: takisto sa pripájam (: a hlavne toho zdravíčka (:
to ty máš takto odsledované? a malý dostane aspon nejaku čokoládku? (;
deti, všetko najlepšie k vášmu aj môjmu dnešnému sviatku :-) nech nám stále žiaria očká radosťou, nech sme zdraví a šťastní :-)
no vidíš (: určite ti len prospeje, ked si hodíš šlofíka (; ja tiež dlho nebudem, len si pripravím nejaké veci, aby som si ich nezabudla pobaliť a budem dospávať zameškané (;
ojka, ešteže ťa mám, ozaj som v poslednom čase veľa nenaspala... tak budem veľmi rýchla, aspoň niečo dokončím a pôjdem. zajtra ma čaká veľa písania, behania, počítania, tak nech som čerstvá a nerobím chyby.
tak potom rozhodne odporúčam len vyčistiť zuby a spať (((-:
joj, ale to keď sa dám do zhromažďovania nejakých podkladov, to bude na dlho :-)) to nie tak, že peračník, desiata a prezuvky do tašky, vyčistiť zuby a spať :-))
jeeej, že ďakujeeem (: hm, ale to sa tu dovtedy vobec neukaže? /-:
datelinka, tak si pekne prichystaj a šup do postele, to treba využiť (;