Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

mylis,na pokec nechodim,vazne,mna to drzalo asi 3 mesiace,ked som dostala notebook tri roky dozadu,potom som zistila,ze mame doma aj park a v meste obchody a tak :O)

ojka

ahojte (: datelinka, to bolo tak, že bola som nahlásiť ešte asi pred mesiacom, že nám preteká kohútik na umývadle, včera ráno ma zobudil ujo opravár, vraj opravené, tak som bola rada (: ehm, no a niečo pred jednou v noci sa zobudím na to, že mi klope na dvere dievča čo býva podomnou, vraj sme ich vytopili a ja si v tom uvedomím, že ja stojím v zatopenej chodbe, takisto kúpelka pod vodou, i wc, voda nenormálne odtial trieskala, lebo ujo len pritiahol ráno kohútik a nevymenil tesnenie za nové. A tak som utekala dole na vrátnicu, že čo sa stalo a tam stretnem kočky čo bývajú 3 poschodia nižšie, že to pretieklo už i ku ním... opravári cez noc a ani cez víkend (i ked sa jednalo o havarijný stav) "nefungujú", a tak sa vrátnikovi len podarilo zastaviť prívod vody na našu izbu.... no a aby som nezabudla, tá potopa z našej izby stihla vyhodiť i poistky na všetkých chodbách internátu (-:O a tak som si tu ja včera večer plakala a plakala a utierala dlážku a vylievala kýble miesto toho abych spala a taaaaaaaaak.....((((-:
ehm, trošku som sa rozpísala, ale to len aby som vám priblížila krásny život študentský (-:O

Well

No neverim:P :))
Za sebou to budes mat po tridsiatke :DD
A mozno aj neskor ak tak na to forum a miestnosti hladim:DD