Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nooooo, tak 19. máme svatbu a 20. narodeniny, ale u dvoch rôznych slečien, jedna bude mať spomínaných 20, druhá má 25 (:
datelinka, ja sa priznávam, že tiež som na tom podobne, že ako to chutí (;
leila, tak si skoč do automatu pre jeden :-)) ja netuším ani, akú to má chuť, a ani ma to nejako neláka.
ja by som tak rada zapla pračku, ale sa bojím, že ešte voda neklesla, keď sme teda dnes dostali príkaz od domovníka používať vodu len minimálne.
ojka, kedy idete na svadbu? a ja si spomínam, si vravela, že ideš šaty na promócie a svadbu kupovať. ale to sestričke? a takej mladej? :-O fíhaa :-)
neviem či sa môžem ešte raz dnes priznať k svojej neznalosti - ja vôbec netuším, čo s človekom spraví jeden red bull, nieto ešte štyri :-))
Tu svadbu som nepostrehla ani ja :-O, sa bude vydavat slecna?
dobra vila, no však tam ide o to, že má LEN tých 20,..... (: druhá sestra povedala, že jej dá ako prekvapčo na svadbe po polnoci zahrať také riadne živiooo ((-:
hm, no ved to je zaslúžené podriemkavanie (:
Lleilla, tak to si uz radsej pospi riadne :P. Decka, ja som dnes taka nabudena, vspruzena, naspeedovana...ako po vypiti 4-roch redbullov :-O... asi sa tu budem rozpravat sama so sebou :D