Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Tak, som rada, že sa ti páči (: a naživo spievaju ešte lepšie a ohromnú šou vedia urobiť (: www.youtube.com
a hej, som aj ja na FB (;

tak

Ojka, svetova pesnicka, uz ju mam na facebooku, ak mas takych viac, tak sem s nimi, ... si aj Ty na facebooku, bolo by zaujimave mat Ta medzi priatelmi, ...

ojka

Ahoj Tak (:
Pondelok: Návšteva historickej časti Košíc spolu s najväčšou cukrárňou, v ktorej som kedy bola....
Utorok: CHKO Vihorlat, 10 hodinová turistika, cca 17 km, Veľký a Malý sninský kameň, Morské oko, Sninské rybníky, Travertínová studnička......
Streda: Ubytovanie v Novej Sedlic (najvýchodnejšia dedina v SR), učenie sa hazardným hrám ((((-: čistenie húb.... večerné posedenie pri Kofolke ...
Štvrtok: NP Poloniny; turistika cca 9 hod a 23 km ((-: Kremenec, na hraniciach 3 republík S...R-PL-UA; Veľká Rawka PL-UA , čierni turisti bez OP (-:O Stužický prales (UNESCO), fialové ruky od "jáfor" (; ...... večerné posedenie pri Kofolke a super horúcej čokoláde so šľahačkou ....
Piatok: Očakávanie na "ubytovni" ehm, veľaváženého pána ministra I. M. s celou delegáciou. Arogancia moci.... jeho namyslené a fajnové "asistentky".......ROCK POD KAMEŇOM (SV)... Tublatanka, Kabaaaat..... (: horúci večer....
Sobota: oddychový deň, regenerácia duše i tela a očakávanie večera (: ROCK POD KAMEŇOM ... Gotthard (uňo ňuňo hrali), zakončenie letného turné a oslava narodením Tarji Turunen (((((((-: krásny zážitok, padanie hviezd.... horúca noc....
Nedeľa: Zotavovanie sa ...... Vihorlatské múzeum, Kaštieľ v HU, Skanzen v HU,maxi točená zmrzlina, najlepšia cukráreň (: ....
Pondelok: Lúčenie sa s východom krásnym počasím, doma privítanie niekoľko hodinovou búrkou a lejakom.....
Bodaaaaj ťa, ale stál ten týždeň za to (:

no tak to bol taký môj minidenníček v bodoch ((((-:O