Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

to nevadí katalinka, bola som si dať zatial sprchu (;
cestujem za priatelom, na východ, teším sa na tu prírodu, turistiku, dúfam, že budem môcť (:
ouha, a už je malej lepšie?
teeeda, prvy krat do školy? papučky, peračník, všetko nakúpene? či to ešte pod stromček dostal? (: prvé dni byvaju najtežšie, chce to trpezlivosť, potom si určite zvykne. Si pamatam ešte ked moja mala sestra šla do školy,.... nájde si kamaratky, kamaratov, bude sa tam ešte tešiť (:

katalinka

ojka prepáč, že tak neskoro, ale musela som sa venovať malinkej... bolo jej ťažko... celkom ti závidím, ja by som tiež potrebovala vypnúť. V práci blázinec a doma rovnako... som z toho unavená...
Synátor mi ide v septembri prvý krát do školy... teším sa aj za neho... on sa však bojí... tak neviem.. snáď to bude v poho....teším sa na nový týždeň... snáď bude úžasný...
a kam ideš... prezradíš???

ojka

joj, ani nehovor..... isť niekde von, odpočívať, to pravé slniečko (:
už sa teším na zajtra, na pár dní cestujem preč, neskutočnú radosť mám, akurat som sa začala baliť (-:O som zvedavá, čo si všetko pozabudam.....
a teba prečo pochytila ta melancholia? či len tak?

katalinka

asi nám chýba slniečko... také to pravé... hneď by sa nám inak bojovalo s melanchóliou....
ZŠ tak to je iná káva.... to boli časy... s veľkým Č.

ojka

no však na každého to raz za čas príde, melancholia, smútok, spomienky a neviem čo všetko, bude to fajn.... určite (;
ja som si teraz cez tyžden robila hlbkové upratovanie v izbe aj v šuflíkoch a našla som ešte fotky, ked som chodila na ZŠ, normálne som si pri nich aj poplakala, neviem, čo to na mňa prišlo (:
tiež mám tie nalady teraz také všeliake, ale vždy si pomyslím, že raz bude ešte lepšie ako je teraz (:
tak na shreka? heeeej? ja sa nan tiež chystám, ale asi až v septembri,... snáď daváju aj normálneho, nielen 3D, lebo inak neviem (-:O
chorlaveju? do hrašku, to mi je luto, dúfam, že ich to čoskoro prejde a takéto "chorlavé veci" vás budú len obchdádzať....
mne tieto dni tiež veľmi rychlo ubiehaju, zachvilku september a zasa začne čosi nové... ach jaj (;

katalinka

Ojka tak poporiadku :
- poslala som ich na Schreka, ale na čom skutočne boli sa dozviem neskôr
- detičky akosi stále chorľavejú :( momentálne nás trápia črevné vírusy...inak sú zlatunký, na dovolenke sme neboli, vždy ak si vyberieme s mužom voľno skončíme na pohotovosti, včera sme pozerali vianočné fotky... sila... za pár týždnňov to tu je zas... akosi mi príšerne rýchlo plynie čas... mám poct, že týždeň=1 deň.... nezabudla som na teba, len som akosi taká melancholická...

ojka

katalinka, ahoooooooj (:
no vidíš ako som dopadla, už sa tu väčšinu dní sama so sebou rozprávam :D
fíha a čo dobrého teraz frčí v kine, keď tam chlapi, šli tak dobrovolne? (:
no, vidíš aj barbiny maju svoje sukromnie, hadam by si na ne nežiarlila :D si oddychneš... (: ako sa inak máte? všetci zdraví? čo porabaš celé dni? mne tu tak veľmi všetky chybate, teraz ste dali košom vy mne :D

katalinka

AHOJ OJKA :P !
Dúfam, že sa máš fajne... ja som chlapov poslala do kina a venujem sa dcérke akurát ma vyrazila z izbičky lebo barbiny sa kamarátia iba s ňou... jednoducho mi koťuha jedna dala košom :D a ty ako???

ojka

no jak sa tu je pekne sama so sebou porozprávam (((-:
www.youtube.com
a tak niečo veselšie dnes na dobrú noc sebe i vám.... žeby som už zahájila ten zdravý sedemhodinový spánok? LEN DO TOHO ((-: