Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
presne tak, OA. Tú voľbu doteraz ľutujem:))
ojka:)
no.........uz ma taha potvora spankova pomaly k sebe do hajan ;)
Ale musim to istit tabletkou na chrunanie;)
Tak denz,well......atd:)Ved ja ti rozumiem ;)))
Mne mozes hovorit aj mojko ;)))
A ty si stale taka nocna sova??:)
Uz som si myslel,ze si sa vykuklila ako motyl a mas iny pohlad na svet :)
Well, na čo ty len nemyslíš? ;)) Príjemné a ešte príjemnejšie :)))) U mňa spánok tak skoro nehrozí, ja opäť jednu noc prenocujem :D Nech je ďalšia do počtu.
Ojka, teraz neviem, či si oslovovala mňa, alebo Wella :)))
denniska a čo si mala za strednu? OA? (: ja som tiež inak neprešla, ked som si davala na VS prihlašku na bankovnictvo..... čo už...
Všimla som si, ze to tu nejako hapruje:) A ja že som to spôsobila ja tou svojou registráciou :DD
Inak tiež som študovala bankovníctvo na strednej, aj som si dala prihlášku na VŠ na banko, no neprešla som. Ale, čo poznám ľudí z tohto odboru, tak vravia, že nikdy viac:)) Radšej medzinárodné vzťahy alebo účtovníctvo:))
hm, ja ťa v každom príspevku inak prekrstím, jak ti mám ešte povedať? :D
well, fuha, tolko príjemného na večer....a ešte .... a potom...... :D no neviem, neviem (-:O
hm, denz, no u mňa márne je vyháňať ma do postele, však ma poznáš , ale tebe sa už očividne podriemkava, či? (:
welll (((((-:
tak ja neviem, či zaslúžim, to musia iní posúdiť (-:O
ehm, hej, beťár, ja ti dám vodovodných trubiek, len si rob srandu, lebo niekedy fakt nabehnem ku tebe :D snáď máš pravdu,... tohto roku som nedostala tú izbu, ale vedlajšiu, takže intrák ostava ten istý (: a pravdu povediac aj sa teším, noví a starí ludia, spomienky, nová etapa života po 4 mesiacoch stravených doma (:
denniska, z toho si nič nerob (: tu to kapanek blbne dosť často (-:O táto stránka má u mna asi najviac Errrrrorov (((-: tak, ja som na UCT frčala už na strednej, aj bankovníctvo ma veľmi bavilo, tak nakoniec bude zo mna hádam audítorka a budem to mať všetko pod palcom :D