Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, jo perfektne si to napisala :) mas dobru pamat :)

topanky zaital nehryzie :D i ked obcas papuce, alebo servitky miluje, ale neviem odkial ich stale berie :D

jj a k tomu netu, chudaci azetaci a FBisti :D
ale hlavne... tie firmy co by utrpeli straty...

ojka

a k tomu netu :D akože keby som nemala povinnosti, kvoli ktorým tu často chodím, tak by mi nejak špeci nechýbal, už som si to zopár krát tak vyskúšala, že niekoľko týždňov bez netu a žiadny mobilný signál (veru áno, ešte také čarovné miestečka existuju (:), ale ktovie ako by to znášali ostatní, to ten internet je už v niektorých prípadoch už jak závislosť, droga u niektorých...

ojka

nooo, ten Egypt, včera to bolo už vyše 90 % územia, bez netu a niekde už aj bez mobilnej siete, ľudia sa začali dorozumievať faxom atď....je to tam fakt všetko naruby...ktovie ako dlho to tam ešte bude trvať, tie nepokoje, lebo podľa mňa to tak skoro neutíchne /-:

ojka

uau, dobre som to meno napísala? najprv som mala nutkanie si to tu kdesi vyhľadať, lebo viem, že si to tu písal, ale to by bolo na dlho :D
joj, ja veru viem, havani vedia rásť ako z vody, a hlavne, keď sú ešte také maluké.... si ho sem tam odfoť a potom si s odstupom času pozri fotky a ešte len to sa začuduješ, že ako ten čas letí... (:
a hryzie ti aj topánky? a všetko plastové čo nájde?

lost

teraz si predstavte ze by nam vypli internet na slovnesku :)

alebo co by sa stalo ak by vypli internet v USA... to by bl koniec sveta :D

lost

v egypte poznam asi len jedneho cloveka priamo koho mam na icq, dokonca je aj online (uz 12 hodin), to im asi uz zapli internet (cital som ze cely egypt je alebo bol offline), len nereaguje, ktovie co robi :)

lost

ojka
wow to si pamatas jeho dlhe meno? :)

ma sa celkom dobre :)
prave teraz lenosi na sedacke, a dava pozor aby som mu neutiekol prec :D :D

ale uz pekne vyrastol. odhadujem ze za ten mesiac asi aj o 3-5cm do dlzky a asi 3 cm do vysky :) aj pribral cca 400-500gramov. srst ma uz tak 8-10cm dlhu :)
sranda vidiet ako rastie :)

ale stale ma este dusu steniatka, tie nevynne pohlady ked nieco zle urobi :D :D

alebo ked som bol prec a bol sam doma, tak skocil na postel a ked som, tak som chvilku tak hladal, ze kde je ked nepribehol k dveram a on tam na posteli uvazneny, nevedel skocil dole (i ked to je len 30cm vyska, nema este odvahu, pre neho je to asi ako pre nas aspon meter) :))

no vela zabavy s nim je :D
(i ked aj starostiiii, ale tak co uz :) )

ojka

ahojte (:
ako sa darí?
ja zas len tŕpnem, že nech to už skončí.... mám tam kamarátku, čo tam žije. Dúfam, že sa jej zajtra podarí šťastlivo a bez problémov priletieť nazad do Európy....
lost a ako sa má havo? Bastien White Jade Jar-Ski? (: